8.2.12

Contest; Saya Sayang Dia By Iera & Nurin

Author : Nabila Medan Time : 2/08/2012 06:16:00 PM Total Comment : 1 Label :

- Contest Teka & Menang by Nabila and Miera -


Click banner
due 9 Feb 2012

Kisahku~
Biodata -
Nama : Muhamad Yasin
Gelaran : Adik
Umur : 11 Tahun
No Phone : *aik apsal nak? nak ngorat eh? hewhew :P
Tarikh Lahir : 22/12/*kira lah sendiri
Keistimewaan : menceriakan keadaan dan boleh dibawak bertinju bersama ;D
Hobi : menjahanamkan basikal sendiri!
Makanan Kegemaran : Apa yang ada depan mata,dia makan la :)
Minuman Kegemaran : Milo ais.
Sikap : ceria dan agak kedekut orang nye! -,-'
Cita-cita : masih sedang difikirkan matlamat dan hala tuju nya.
Minat : *jap! yasin..ko minat ape eik? -.-"
#Sesiapa yang nak mengorat dia boleh la contact dia kat fb dia tau tau! haha *gurau* Facebook Yasin


nabila sayang adik nabila sebab dengan dia la nabila selalu gaduh,main pukul-pukul,tendang-tendang! kadang-kadang main kungfu-kungfu pun ada,konon nak macam kungfu panda ler.haha.sangat best sebab ada adik macam ni,kalau time gaduh memang kaw-kaw la nabila gaduh ngan dia.kalau time gelak,sampai tak hengat jiran kiri kanan.main tibai je gelak kuat-kuat sampai pernah satu hari mak nabila bawak hanger nak pukul kat kitaorang sebab gelak kuat sangat,time malam-malam pulak tuh.hehe.Maafkan kami mama..Kalau sehari adik nabila tak ada kat rumah,memang sunyi giler.masing-masing buat hal sendiri.Itu yang taksuka tu...sunyi tanpa gurauan.

nabila bersyukur sebab Tuhan memberikan dan menghadiahkan nabila satu family yang happy setiap masa.nabila sayangkan semua orang termasuk admin dan geng fiQ'Ra sendiri.nabila dah anggap mereka seperti keluarga dan adik-beradik nabila sendiri :')



1 comment

Friday, February 10, 2012 4:31:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah..comelnye adik nabila, hihi~..

gud luck dear.. ^_^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...