26.2.12

Contest Aku Suka Makan Coklat !!

Author : Nabila Medan Time : 2/26/2012 04:42:00 PM Total Comment : 0 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -



ChocolateLover!
Cadbury? Chocolate Handmade? Godiva? Toblerone? Snickers? Twix? Kinder Bueno? Mars? Snipper? KitKat? ferrero rocher? and more.

Sebab kenapa suka makan coklat?

1) Hantu Coklat menyeru padaku.
- Tahun lepas , azam nak lupe kan untuk makan coklat lagi.Tapi tak sampai sebulan,nafsu lebih kuat dari azam.TupTup jatuh jugak azam tahun baru :')

2) Hilangkan stress
- nabila jenis yang bile stress atau ada masalah nabila suka makan , sebab bile kita menguyah coklat yang semakin cair dalam mulut lagi sedap lagi pekat tu.Seolah-olah masalah kite ditelan bersama kemanisan coklat itu.

3) Tidak dapat melupakan kesetiaan pada kawan :')
- Coklat is my friend , dia manis , dia ada rupa yang cantik , kalau boleh hari-hari kite makan dia sebab dia sedap sangat.Dia selalu ada time kita stress , dia kata di boleh bagi byk khasiat pada kita.nak kenal ngan kawan kite? nama dia Cadbury :)


tag?
You , You and You Yooww! ;D



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...