17.2.12

Berani Sungguh Mereka Mengkritik Aku!

Author : Nabila Medan Time : 2/17/2012 08:48:00 PM Total Comment : 6 Label :

Assalammualaikum.
selamat malam everybody.Baru sempat menyempat nak update hari ni.Hari ni nabila mau kasi tabik sama orang yang sudah kritik blog nabila! sangat terharu dan hargai kritikan korang tu.Semalam nabila join segmen Abg Ben pasal kritik mengkritik.Best kot sebab ramai jugak yang kritik dan kritikan diaorang memang membina dan mengajar nabila untuk ubah semula apa yang patut ;D

Nak tahu apa yang diaorang kutuk kritik pasal blog ni? Tengok Entri Segmen Abg Ben semalam . Macam-macam yang diaorang suarakan.best sangat sebab diaorang semua sporting! Setengah daripada kritikan tersebut telah nabila baiki dan bakinya , Insya-Allah nabila akan perbaiki hari demi hari kelak.Terima Kasih atas segalanya!

- Oh!sem rite? -

6 comments

Friday, February 17, 2012 8:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hahahaha ^_^

Friday, February 17, 2012 8:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehe...
bgus gak kalo trime kritikan dr blogger lain kn.. dpt baiki ape yg ptt psl blog kite, coz kdang2 kite sndri xsdar, hehe..

wah, akak nmpk dh ade byk prubahan kat blog Nabila nie.. ^_^

Friday, February 17, 2012 9:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

kritikan mesti harus membina..kan2..

Friday, February 17, 2012 9:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

@SuparMan SuaRez - Hihi =3

Friday, February 17, 2012 9:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nisa Greennnpanda - Betul tu kak,kena jugak dgr pandangan org lain kan?
Tak ada la ubah sangat.Hihi :D

Friday, February 17, 2012 9:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

@biela bell - Betul2 :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...