16.2.12

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Author : Nabila Medan Time : 2/16/2012 04:08:00 PM Total Comment : 50 Label :



BEN ASHAARI

Assalammualaikum.
Setelah blog bersawang selama dua hari,terasa mahu join segmen dari pakcik ben.Pakcik Ben Tanya Kau Berani Kritik Blog Aku Tak? Ha! Ngaku cepat! kau berani tak? hehe.Kalau berani meh kritik sini! Aku cabar ni :P

Sebab?
- nak tengok keberanian korang mengkritik blog ni. hehe
- nak tahu pendapat korang mengenai blog ni
- nak tanya pendapat korang mengenai penulisan di blog ni.
- nak tahu kekurangan blog ni
That's All!

Ada Berani?!

50 comments

Thursday, February 16, 2012 4:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

xtau nak kritik apa.. ^__^

Thursday, February 16, 2012 4:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

nk kritik ape eh?
xde ape pun..
coz bg akak, blog Nabila mmg dh cun, hihi~.. ^_^

Thursday, February 16, 2012 4:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

tak nampak pon kekurangan blog nabila nie sebab bagi putry blog nabila nie perfect suda . so , tade kritikan kodd . hehehe ~ :D

Thursday, February 16, 2012 4:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

@nuyui a.k.a miss YUI - Ala,kritik la ckit! hehe

Thursday, February 16, 2012 4:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nisa Greennnpanda - kritik la pape jerk.hehe.mana tahu nabila boleh perbaiki kan?

Thursday, February 16, 2012 4:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah sini...ok je blog ni ;)

Thursday, February 16, 2012 4:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

@RYRY - "kodd"? makna nye ada la tuh.kalau ada bgtahu eik? takmau simpan-simpan tau :)

Thursday, February 16, 2012 4:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

@LINDAHERY - Alhamdulillah kalau okey.kalau tak okey,bagitahu tau? ;D

Thursday, February 16, 2012 4:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah2.. geng fiqra jugak la ni err...

blog nie da comey da mcm tuan dia.. hehehe.. kalau ada info2 lg menarik bole la share k.. :D

btw, follow sini :)

Thursday, February 16, 2012 5:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

header xperlu la terbalik2...statik suda.."

harap kritikan saya tak menyebabkn admin terasa..meh kritik blog saya

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

Thursday, February 16, 2012 5:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog ni da awesome..tgk follololower pun da taw..hehe :)

Thursday, February 16, 2012 5:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Miss Honeys Hasdi - ha'ah,geng fiQ'Ra jugak! hehe.no problem,insyaallah nabila akan selalu kongsi :)

Thursday, February 16, 2012 5:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Fendy - tq sbb sudi kritik! nak buat yg statik tak reti.hehe ;D

Thursday, February 16, 2012 5:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Qarr Jalil - mane tahu? follower ramai tak semesti nya blog ohseem.hehe.kalau blog ni ada kekurangan bagitahu yer :)

Thursday, February 16, 2012 5:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

Datang Dari Segmen Yg Sama...
http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-ko-berani-kritik-blog.html

Hmmmm...mau kritik apa erk?
Xtau nak kritik apa..hahahaha
JuZ nak kritik blog awak tak lengkap kalau awak xfollow blog saya..hahaha

Thursday, February 16, 2012 7:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

ala apa nak kritik ni???

dah la warna fav pink ni...^_^

Thursday, February 16, 2012 8:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehehe ~ putry mmg suke pakai ayat "kodd" tuhh . :D mmg tade lhaa nabila . okeyy sangat blog nabila . :)

Thursday, February 16, 2012 9:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

Kritik : Luv the soft pink,tapi iklan nuffnang yang banyak tu macam kaco aje....

Kritik kembali : http://wwwmohdridwan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Thursday, February 16, 2012 9:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yang sama..nak kritik nie..blog adik cantik.. :) jom kritik blog akak pulak..

http://akusukebiru.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Thursday, February 16, 2012 9:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

dtg nak kutuk. hehe
dtg gak kt blog acik ;p
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Thursday, February 16, 2012 10:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya pun mcm Kak Nisa kot kak...x tau nak kritik amenda...jap tgk dulu.....hmmmm.....scroll bar besar kan cikit....sikit jer...

Thursday, February 16, 2012 10:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

kritik saya lak

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Thursday, February 16, 2012 10:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

takde kot..everything ok..it ur style..sesuai dgn awak..blog pink :)

Thursday, February 16, 2012 10:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog comel, tengok folower pun boleh tahu..tapi kan saya tak suka iklan tepi tue yang ikut kita turun naik..hihihi


http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Thursday, February 16, 2012 11:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog ni dah ok..simple.. apa kata bold kan font kt entry tu..

jom kritik blog dya jugak
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-kau-berani-kritik-blog-aku-tak.html

Thursday, February 16, 2012 11:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

hurm..best dah kot..ada twitter kan? tambah la butang tweet kat post entry :D

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Thursday, February 16, 2012 11:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai nabila

kritikan: iklan ditepi ni agak menganggu.better fix pada sidebar..letak first sidebar as nuff's said ^^

jemput kritik di blog fiza pulak ^^
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Friday, February 17, 2012 9:30:00 AM Delete! [Reply Comment]

okey apa belog ni..cumil2x gitu..hehe

ceiss..tak sempat pula join segmen bro beng ni.. ;p

Friday, February 17, 2012 12:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

Dari segmen yang sama..
Jom kritik secara berhemah..

Pink..my favourite kaler...BLog nie cantik, xtau nak komen apa..:)

Friday, February 17, 2012 12:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

Friday, February 17, 2012 2:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

Friday, February 17, 2012 2:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hai, salam perkenalan.
Boleh je kan main singgahsinggah. Jum singgah cik Lily pulak.

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Friday, February 17, 2012 9:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

@SuparMan SuaRez - Haha,cenggitu pulak eh? Insya-Allah nabila akan singgah blog kamu semula :)

Friday, February 17, 2012 9:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

@QasehCinta - Hehe. Fav sama! kritik yg lain pun boleh ;D

Friday, February 17, 2012 9:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

@RYRY - Hehe. btw,tengs!

Friday, February 17, 2012 9:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Mohd Ridwan - yg belah tepi eh? oke oke,nabila dh delete.tengs ;D

Friday, February 17, 2012 9:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

@nur nadzirah - blog akk pon comel jugak :3

Friday, February 17, 2012 9:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

@apisv2 - kutuk? takmau ler! kite nak kritik2 jerk.Haha.will visit you back.Insya-Allah ;)

Friday, February 17, 2012 9:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nurul Aisyah - kecik sangat eh? Hehe. Insya-Allah will visit you back!

Friday, February 17, 2012 9:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Qarr Jalil - tengs ;D

Friday, February 17, 2012 9:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

@karmilaillang - Oh iklan tepi tu? takpe,nabila dh halau dia dah.Hihi :)

Friday, February 17, 2012 9:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

@dyabunga - Insya-Allah will visit you back ;)

Friday, February 17, 2012 9:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Pamie - Insya-Allah nanti nabila letak eik? Hihi

Friday, February 17, 2012 9:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Azhafizah[フィザ] - oke. dh delete yg tepi tuh.tengs akk sbb sudi kritik!

Friday, February 17, 2012 9:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Penggemar Coklat - Next time sempat lagi kan? Hihi

Friday, February 17, 2012 9:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nur Syamimi Jamaludin - Thank You!

Friday, February 17, 2012 9:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Diera Tekikushika - Salam perkenalan juga :)

Friday, February 17, 2012 9:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

@FL blogh0use - Takjoin takpe,kite bw utk tambah kenalan kan? =3

Friday, February 17, 2012 9:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

@cik Lily - Insya-Allah will visit you back!

Sunday, February 19, 2012 1:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

Rasanya blog ni dah mantap kot. Dah setanding dengan blogger2 top Malaysia. Hehe. Keep up the good work! ;)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...