4.2.12

Banyak Gile Budak ni Join Contest

Author : Nabila Medan Time : 2/04/2012 04:14:00 PM Total Comment : 0 Label :

Assalammualaikum.
Rasa-rasa ada tak yang bakal cakap macam tuh? Hari ni je dah 6 Contest yang nabila join.Biasalah kalau mood dah sampai kan? hekhek. Dan hari ini juga dengan rasmi nye nabila dah buat satu contest bersama-sama partner nabila iaitu Meira.Contest nye mudah je.Hadiah pon boleh tahan.Tak percaya? Tengok sini Contest Teka & Menang by Nabila and Meira  .

Kami berdua membuat contest itu adalah kerana ingin menyahut cabaran yang diberi oleh admin Geng fiQ'Ra.Contest tu adalah Contest Sepantas Kilat kerana diadakan selama 5 hari sahaja.Harap ada yang sudi sertai contest kami.Semua dijemput sertai :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...