29.2.12

#7 Blog Review | Blog Siapa Pulak Nih? Tengok-Tengok!

Author : Nabila Medan Time : 2/29/2012 10:06:00 PM Total Comment : 1 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.nabila nak sambung review blog korang pulak! Cer cek blog siapa yang kena kali ini! Korang?

1. Spudin <---
- Widget sidebar tersusun dengan kemas dan rapi.
- Blog simple dan banyak informasi yang korang boleh dapat kat sana.
- Blog ringan dan loading pon cepat

2. Tenn Titun <---
- Blogskin yang sangat simple dan menarik
- Widget tersusun rapi
- Loading cepat dan ringan.Blog So Simple But Nice :)

- Blog yang ni pon simple dan berkisar tentang life
- Widget tersusun kemas
- Loading cepat . semua cukup :)

- Partner nabila la ni.hehe.Blog akk sweet coz pink.
- Mybe perlu kurangkan widget? sbb loading agak slow
- Yang lain oke dah.Done :0

- Loading agak slow sikit
- Mybe perlu kemaskan sedikit bahagian sidebar
- Tu je :)

Huh~ selesai , pening jugak nak review kan? Harap korang tak kecik hati dengan nabila.Kalau ada silap mohon diampunkan oke? Terima kasih :)


1 comment

Thursday, March 01, 2012 12:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

wahhh..thanks sebab review my blog..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...