28.2.12

#4 Blog Review Si Kacak Dan Si Cantik

Author : Nabila Medan Time : 2/28/2012 07:56:00 PM Total Comment : 1 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -

Assalammualaikum.
Alhamdulillah segmen nabila dh tutup tadi dan sekarang nabila nak mula kan me-review blog mereka yang sudi join.Agak ramai jugak yang join.Kena bahagikan masa.Satu entri nabila akan review 5blog.adil? Let's Start!

1. Mr. E'raz Fadli
Mr. E'raz Fadli
- Tuan blog yang rajin join segmen.kan? hehe
- Loading blog still oke .
- Nothing dah. sebab rasa blog dia dah sesuai :)

2. Fify Firdausi
Fify Firdausi
- First time masuk blog dia.simple jerk
- Perasan tak , orang dalam header pertama n kedua? sama kan? XD
- Background , loading , penggunaan font semua dah oke :)

3. // A N I S .

- Blog comel , simple , menarik dan kemas!
- Pengguna Blogskin kan? blog mmg ringan :)
- Just mybe scroll page lebarkan sikit. hik3

4. Ain Zuhairi
Dunia Ain
- First , jealous tengok header dia coz cantik!
- Second , cemburu dengan laptop dia tu T_T
- Loading , font , widget semua dh tersusun dengan kemas.

5. Ayesha Ramlee
Ayesha Ramlee
- Lagi blog comel.Background twinkle star :)
- Google Translate yg terapung tu macam mengganggu bagi pandangan nabila.
- Yang lain semua dah kemas

Salah Silap Harap dimaafkan nye , sebab terkadang nabila tak berapa pandai me-review.Tapi akan cuba yang terbaik!
nantikan blog review yang seterusnya oke?


1 comment

Wednesday, February 29, 2012 1:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hahaha thanks dik sbb review blog akak and thanks for pujian, hihihi :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...