26.2.12

#2 Review Blog Hamizah Kefli

Author : Nabila Medan Time : 2/26/2012 03:27:00 PM Total Comment : 1 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -

Assalammualaikum.jawab jawab?
Petang ni nak sambung review.Boleh kan? Next Blog Is Nurul Hamizah's Blog.

Nurul Hamizah's blog
Guess What?
Background dia sama macam background kite! Fine batak -,-
Pink oke , Kau ada? hehe
Blog ringan loading pon still dalam keadaan yang baik.
Just mybe bunga jatuh-jatuh tu takpayah kot kan? Mybe je.
itu pendapat masing-masing kan? Mybe tu pendapat nabila.
Nak Tahu lagi? 

p/s : ada blogger yang ciplak code nabila again. Dia guna post title background and code lain. nabila rasa korang boleh teka siapa kan? Booo,sama dia ramai2.sebab tak ada pendirian hidup! tahu copycat jerk -,-
Huh,sabar ~ 
Harap korang tahu siapa betul , siapa salah.

1 comment

Sunday, February 26, 2012 5:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

haha background sme..sje try..nnti tite tukar..muehehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...