27.2.12

#1 Blogshop | Jom Singgah Ke Greennnpanda Craft!

Author : Nabila Medan Time : 2/27/2012 07:56:00 PM Total Comment : 5 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -

Assalammualaikum.
selamat malam untuk semua juga.Malam ini nabila nak memperkenal kan satu blogshop yang menyediakan hasil barangan felt craft.Blogshop ini mungkin baru didirikan.Greennnpanda Craft juga mempunyai Facebook fanpage dimana hasil felt craft akan dicapture dan dipamerkan di situ.

Sekiranya korang berminat,korang boleh usha blogshop atau fanpage Greennnpanda Craft , macam-macam felt craft yang dijual disana! Jom Shopping di Greennnpanda Craft!

Greennnpanda Craft
#Blogshop Greennnpanda Craft , tekan header.



p/s : owner nya ialah Nisa Azman ^^,

5 comments

Monday, February 27, 2012 9:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel seyh ! ^^

Monday, February 27, 2012 10:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nabila~~~.... ^_^
Thanks so much coz wat entry psl blogshop akak nie.. t'haru sgt2.. akak sndri xumumkn kat org lg, hehe.. coz busy sgt.. nie br je dpt on9..

thanks tau dear..
saaaaaayang nabila~!!!!! >_<

Tuesday, February 28, 2012 11:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

wahhh , msti bnyk benda2 comel :)

Tuesday, February 28, 2012 2:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

mmg comel craft nisa..

Tuesday, February 28, 2012 6:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

serangan bertubi-tubi dari miss nadya yang mendatangkan diri dari blognya www.nornadiah.com ..:)

comel giler..kak nad baru jerp serang dari blognya..:)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...