18.1.12

Untuk Anda Yang Terhormat

Author : Nabila Medan Time : 1/18/2012 06:46:00 PM Total Comment : 3 Label :

Assalammualaikum.
update.update.update.Untuk pengetahuan semua.nabila memang agak sibuk kalau hari isnin hingga jumaat.So,korang kenalah paham sebab apa nabila tak balas kunjungan anda-anda sekalian itu.Bukan sombong or malas tau..tapi masa tidak mencukupi.sehari pun nabila blogwalking tak sampai 50blog.HAKHAK.tu pun dah kira banyak la tuh.

Sabtu dan Ahad insyaallahlah nabila balas kunjungan anda-anda itu.Don't worry.tapi kalau nabila xbalas jugak,korang Cer Jerit kat Cbox tu lagi...Boleh kan?

Update.update hari ini. kaki kebas Wooo sebab tadi berjalan je time kokurikulum kat sekolah.memang tak reti dok diam.hehe.

Lagi? Nothing dah.nanti kalau nabila update panjang-panjang bukan ada yang nak mengeja sampai habes kan? Lagi satu tolong lah klik churpchurp nabila tuh.sian tau,tak pernah naik.sedih kan :'(
Aku belasah kau , dia belasah aku.
Barang Free?

3 comments

Wednesday, January 18, 2012 6:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

adatlah bila sekolah kan... hebat jugak tu.. 1 hari BW 50 blog.. kakyong pun tak daya nak BW 1 hari sebanyak tu...

Wednesday, January 18, 2012 6:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehe..tergelak akak baca kt atas tu..:)

komen kene sesuai entry..ngee..:)

akak datang lawat billa..:)

study rajin2 yer syg..:)

Wednesday, January 18, 2012 9:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

bz nye kome

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...