30.1.12

TakGune Cakap , Kalau Orang Tu Macam Hantu!

Author : Nabila Medan Time : 1/30/2012 06:29:00 PM Total Comment : 5 Label :



Assalammualaikum.
Hi and hello semua , tahniah untuk Alya/Kisah Hati sebab menang untuk persembahan semalam.Persembahan yang memang menarik sekali semalam.like babydoll...

Berbalik pada topik,memang agak penat kalau kite cakap banyak kali kat someone..Tapi dia takpernah faham apa yang kite cakap kan? Seperti mencurah ke daun keladi.Contoh dah banyak entri yang nabila buat pasal COPYCAT and I HATE COPYCAT! Tapi apa yang nabila dapat setelah buat entri seperti itu? Copycat berkurangan? Sama sekali TIDAK! Makin menjadi-jadi adalah kan? 

Itulah yang nabila katakan sebagai "TakGune Cakap,Kalau Orang Tu Macam Hantu!" why? sebab hantu mana paham bahasa kan? orang kata pergi, ada ker dia pergi? kalau Ustaz baca-baca itu ini, baru dia dengarkan? nabila tak ibarat kan mereka sebagai hantu kerana mereka bukan hantu tapi mereka adalah manusia.Jadi manusia,tak kan tak faham bahasa kot?! Memang selama ni nabila tak pernah paparkan siapa COPYCAT itu. Tapi kalau nabila rasa-rasa nak paparkan kat entri.memang naseb lah...

Dah agak tak tahan untuk bertahan lagi.Tak tahan nak tengok orang tu copy code sana-sini.Rasa nak tunjuk jer kat korang.Petang ni nabila jumpe lagi sorang,dia ambil code border untuk sidebar dan entry,code image hover,font,code cursor hover,post title and sidebar title punye border. Kalau korang,boleh ker korang tahan? bile terjumpe blog yang sama macam korang? sakit hati kan? Itulah yang nabila rasa sekarang.

Tadi nabila dah bagi peringatan untuk orang itu,nabila harap anda bagi kerjasama.oke? nabila tegur secara baik,jadi tolong lah beri kerjasama yang baik.Jangan ingat,nabila dah lama tak online/update..nabila taktahu siapa yang copy-copy tu! nabila sentiasa akan nampak/jumpe. yang sudi inform kat nabila pasal copycat tu,thank eik?

p/s : lepas ni kalau nabila jumpe copycat lagi,nabila rasa nak terus tunjuk kat entri je la.sebab dah penat nyorokkan korang.tapi korang still tak berubah :\

5 comments

Monday, January 30, 2012 6:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

sabar ye dear...eee..tak geti bahasa betoi...

Monday, January 30, 2012 8:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

yunk, add i dkt fb . nnt i bg tutorial yg org takleh copy entry kite nehh ..
FyFy Full

Monday, January 30, 2012 11:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

kalau still copycat..tr0s jerk gelar dy copyDOG plak...haha jhat nyerr

Tuesday, January 31, 2012 10:13:00 AM Delete! [Reply Comment]

grrr.. sbr.. hehehe ;p

Tuesday, January 31, 2012 1:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

yup3..lain kli nabila show je kat sni sape copycat tue.. ntah2 slame nie die xsedar kot, hehe.. XP

sabo eh dear..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...