13.1.12

Tak Dapat Nak Teruskan Blogwalking :\

Author : Nabila Medan Time : 1/13/2012 09:03:00 AM Total Comment : 15 Label :

Assalammualaikum.
seperti yang dijanjikan nabila akan blogwalking senarai bloglist tegar kan? I'm Sorry , nabila tak dapat nak teruskan.Group1 nabila dah selamat terjah-menerjah sambil komen.tapi bile nabila pergi ke Group2 ada halangan yang mendatang.Tetibe ada keluar bende ni :
Habes semua page tab yang nabila bukak keluar bende alah tuh.dah cuba refresh.Tapi lepas tu , dia jadi macam kat atas tuh balek.Huwwaa.Sedih.semangat nak blogwalking dah datang.Tapi ada pulak halangan.Walauapapun,nabila akan terus melompat terjah ke Group3 dan seterusnye.Group2? I'm sorry.nabila akan terjah tapi mungkin esok or lusa.kena tunggu masalah tu selesai dulu.Sorry Again :\


15 comments

Friday, January 13, 2012 9:07:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam

Lorgh kesian Nab.. Sabar ye..
nti ada masa BW la tmpt saya .;)

Friday, January 13, 2012 10:30:00 AM Delete! [Reply Comment]

takpe takpe, jangan putus asa.. yang penting semangat blogwalking tu ada :D

Friday, January 13, 2012 11:37:00 AM Delete! [Reply Comment]

takpe slow-slow :)

Friday, January 13, 2012 12:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

nanti kalau ada masa pergi la tmpat sya jugak ye..hehe

jgn lupa cuci mata smbil fllw blogshop dgn like page sya ye..hee

makaseh ^___^

Friday, January 13, 2012 1:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

Saya termasuk dalam Group 2.. hehe..
http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html

Friday, January 13, 2012 1:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

knp mcm tu ek ??

Friday, January 13, 2012 2:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

sayang..tutorial macam nk sumbat semua link ke dalam 1 perkataan mcm mn syang?

Friday, January 13, 2012 10:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Papa PUSS : Wasalam..insyaallah nanti nabila BW kat sana pulak :)

Friday, January 13, 2012 10:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

@[ wanni ] : heee~ thankyou sbb tambah semangat.hewhew :D

Friday, January 13, 2012 10:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Asyikin : oke.nabila buat perlahan-lahan :)

Friday, January 13, 2012 10:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Penggemar Coklat : oke.insyaallah ;)

Friday, January 13, 2012 10:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Mr. E'raz Fadli : group2 nabila bw esok eik? hehe

Friday, January 13, 2012 10:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

@smilenajah93 : taktahu la.hurmm :(

Friday, January 13, 2012 10:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Miss Nadya : nanti insyaallah nabila tunjuk nye sis? :)

Saturday, January 14, 2012 8:06:00 AM Delete! [Reply Comment]

owh..akak pun penah experience camtue gak.. hehe..

sabo je la eh nabila.. XP

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...