13.1.12

Siapa Top Comentator Blog ni eik ?

Author : Nabila Medan Time : 1/13/2012 12:54:00 PM Total Comment : 6 Label :

Assalammualaikum.
teeheee.hari ni nak balas dendam untuk 2hari sebab tak buat entri.HAHA.Setiap entri pasti ada komen atau cadangan dari blogger lain bukan? Blog nabila ni tak ramai yang sudi tinggalkan pendapat dan komen.ni yang nak menangis ni :'\ HUHU

Balik kepada topik.Siapakah Top Comentator atau Pengomen Tegar blog nabila ni? nak tahu tak? Actually nabila pun taktahu,siapa lah yang rajin komen kat sini.mesti blogger rajin kan? Nanti nabila nak buat special entri untuk Top Comentator blog ni.bile? taktahu lagi.tengok kelapangan hati , minda , jiwa dan masa.Cewaah.macam busy sangat jer.HAHA.tapi sorry la,hadiah memang tak ada la.belum tersedia lagi.bajet tak hade ler.tunggu la 10tahun akan datang.HIKHIK.

Nanti nabila promote la blog top comentator tu.boleh tak? HEHE.Siapa Pengomen Tegar blog ini? tunggu la next punye next entri.Salam Jumaat.....

6 comments

Friday, January 13, 2012 1:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam

Camne nak tahu dia pengomen paling TOP ea? nanti ajarkan ea.. Saya nak buat juga la..;)

Friday, January 13, 2012 1:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog cytah pun jarang pengomen.. selalunya dtg tgok ja, tgal jejak dkat cbox.. entry x bca pn..

Friday, January 13, 2012 1:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

amboi , ajinnyaaa ~~

Friday, January 13, 2012 2:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah..mesti ramai kan sayang??

dah tentu orang itu bukan kaka..:)

p/s :: try main icon tu smpai lebam..:)

Friday, January 13, 2012 3:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahhh..spela yg bruntung tu ek...:)

Saturday, January 14, 2012 8:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

msti bkn akak, haha.. coz akak nie bkn tiap ari pun singgah blog nabila..kdang2 busy sgt..sori tau dear.. >_<

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...