13.1.12

Senarai Telah Diupdate!

Author : Nabila Medan Time : 1/13/2012 07:29:00 PM Total Comment : 3 Label :

Assalammualaikum.
Senarai bloglist tegar 2012 telah diupdate penuh.Ada 15Kumpulan semua nye.Maaf!Kumpulan/Group 15,ada 7blog nabila senaraikan sebab 2blog tak cukup group.Maaf la yer!

Macam mana nak carik link blog korang? korang perlu tekan satu persatu Group tu sampai habes,Gerenti korang akan jumpe link korang kan? HAKHAK.kalau tak ada jugak.Inform la kat nabila.jangan senyap je oke? Sambil tu pergi la terjah dan jalan-jalan sekali kat blog rakan-rakan lain.tak susah mana pun kan?

senarai bloglist korang boleh tengok kat sini atau dekat sidebar.nampak kan? That's all.Thank You For Reading.Gudbye!

3 comments

Friday, January 13, 2012 8:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh ! dh update ~ hehe ~

Friday, January 13, 2012 10:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

tq! nadia.. mak usu di list 9 :)

Saturday, January 14, 2012 7:56:00 AM Delete! [Reply Comment]

wokeh.. nnti akak bw..hehe..
wah..rmi btul eh yg join.. ^_^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...