12.1.12

Senarai Bloglist Tegar 2012!

Author : Nabila Medan Time : 1/12/2012 04:04:00 PM Total Comment : 5 Label :

Assalammualaikum.
Firstly,nabila nak mintak maaf sangat sebab lama tak muncul.Sorry sebab nabila ada banyak homework.
Second,sorry lagi sekali sebab lambat update senarai bloglist yang join segmen tu.Senarai Bloglist nabila letak di entri/page baru bukan sidebar yerp? takut ada yg salah anggap :\
Third,hari ni nabila dah siap list kan senarai bloglist tegar.nabila dah bahagikan kepada beberapa kumpulan.Setiap kumpulan ada 5blog.korang just click link kumpulan-kumpulan tu.Nanti AUTOMATIK ter-open 5tabs baru/5 blog.Mybe dapat memudahkan kerje menerjah korang...


Kumpulan 1
Kumpulan 2
Kumpulan 3
Kumpulan 4
Kumpulan 5
Kumpulan 6
Kumpulan 7
Kumpulan 8
Kumpulan 9
Kumpulan 10
Kumpulan 11
Kumpulan 12
Kumpulan 13
Kumpulan 14
Kumpulan 15
Kumpulan 16


Taktahu korang kumpulan yang mane? Cara nye.korang tekan la satu persatu group tu.kejam tak kejam.hakhak.dah sambil tekan tu,mesti korang singgah blog lain kan? sambil tu g terjah n tinggal komen sekali.senang kan? Senarai akan diupdate lagi.tarikh tutup esok kan? That's all.Hope dapat kerjasama dari korang untuk terjah blog mereka ^^



5 comments

Thursday, January 12, 2012 4:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

sayang...mcm mn nk buat tabs mcm ni?

Thursday, January 12, 2012 4:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

fuyoo....sy pun nak masuk..xleh ke..

Thursday, January 12, 2012 4:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak kena start blogwalking ni=)
hye nabila..=)

Thursday, January 12, 2012 4:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

kumpulan 11..hhahaa

Friday, January 13, 2012 8:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

yes!! sy dlm group 14 hrp korang sume bleh follow..nnti sy follow korang blk ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...