13.1.12

Segmen Tutup Hari Ni.Cepat La Yer!

Author : Nabila Medan Time : 1/13/2012 01:02:00 PM Total Comment : 2 Label :

Segmen " Mencari Bloglist 2012 " akan ditutup hari ini.Jadi sesiapa yang belum join.Cepat-Cepat la yer.Tiada paksaan dari mana-mana pihak pon.Terserah kepada individu tersebut.nabila akan tutup sehingga jam 4petang ini.oke? harap dapat beri kerjasama.senarai bloglist nabila dah letak kat sidebar blog ni.

Nak tambah kenalan? bermula dari diri anda.
1) korang g terjah blog orang lain,pastu follow.Then,korang tinggalkan komen kat entri diaorang,cakap yang korang singgah and sudah follow sekali.Insyaallah kalau ikhlas,diaorang akan follow korang balek.
2) kalau malas nak tinggalkan komen.korang boleh tinggalkan mesej kat kotak jerit diaorang.Nanti kalau diorang free,Insyaallah diaorang akan terjah blog korang balik.
Semua nye bermula dari anda!

2 comments

Friday, January 13, 2012 1:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh ~~~ cepatlah ttp :P heee ~

Friday, January 13, 2012 3:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

sy dh join..follow sy blk kt

http://budaklollip0pcute.blogspot.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...