7.1.12

SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !

Author : Nabila Medan Time : 1/07/2012 03:09:00 PM Total Comment : 6 Label :




Hambek kauu! Aktif betul nabila bersegmen hari ni.lantaklah apa yang orang nak cakap,kata gile segmen.macam ni la jadi nyer -.-


Awak awak jangan jemu ngan nabila tau.hakhak.

6 comments

Saturday, January 07, 2012 7:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

goodluck dear !

Sunday, January 08, 2012 12:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanx tag... gudluck !

Sunday, January 08, 2012 10:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

mmg blog nabila hebat pun, hehe..

gud luck dear~!!

Saturday, January 14, 2012 8:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hai awak , Kite dari segmen yg sme . Kite dtg nak terjah blogg awk , Terjah blog kite balek yea'

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

Sunday, January 22, 2012 9:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

IRA ARINA datangg buat lawatan sekolah sambil minum air vico ni !! thanks join segmen ni maaf lambat terjah korang ya

Friday, February 03, 2012 4:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yg sma
and dah f0ll0w awak.
sudi2lah jenguk@f0ll0w bl0g sya (^_^)

http://w0nder-gee.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...