14.1.12

Pelik Tapi Tetap Comel

Author : Nabila Medan Time : 1/14/2012 05:20:00 PM Total Comment : 5 Label :



Aktiviti ke - 8 Dari geng fiQ'Ra.
Click a banner for more detail.

Blogger Card -

10 Perkara Pelik About Myself :-
1) Buta Jalan .Eh betul ke istilah ni? -.-  Walaupun dah lalu jalan tuh banyak
kali.tapi tetap tak cam jalan tuh.
2) Sesetengah orang suka sangat bergambar and berposing-posing tapi nabila sebalik nye.Tak suka bergambar,itu #fakta!
3) tak suka marah dan jarang marah.kalau marah pun,mulut mesti mau senyum :D tagline tagline "marah pon senyum"
4) rela membuat 2rondaan kat sekolah semata-mata tak nak sertai aktiviti merentas desa. *sekarang dah insaf!
5) teringin sangat nak naik roller coaster tapi terpaksa menerima hakikat yang nabila gayat,takut tinggi Oh! terpaksa ketepikan angan-angan sebab gayat -.-
6) suka sangat kat kucing tapi takut nak pegang kucing.taktahu kenapa.semenjak form1.Suka tapi takut.macam mane uh? -.-
7) Pencinta Seni Lukisan tapi tak suka mata-pelajaran Seni.
8) Digelar sebagai "Ustazah" dekat sekolah oleh kawan-kawan,tapi sedangkan nabila orang yang paling meriah dalam kelas.Apa lah yang diaorg nampak sampai panggil nabila Ustazah? -.-'
9) Setiap kali bangun dari tidur untuk pergi sekolah nabila mesti akan tengok kiri kanan dulu.Dah terbiasa,bawah katil? jangan harap nak intai.takut! HAHA
10) Suka sent message dekat orang yang nabila benci.ahakkss.

10 Perkara Comel About Myself :-
1) Suka senyum menggunakan "teknik TIGA" *mempunyai senyuman yang terlebih over -.-
2) Manja #manja bukan gedikss! *kadang-kadang je!
3) Pandai masak *boleh boleh ler~
4) Suka buat kerja rumah *sapu,basuh,masak,menjahit
5) Seorang gadis yang pemalu itu #fakta! *malu tanda comel.hakhak 
6) Suka pada budak budak yang cute n comel.lagi-lagi budak 1tahun keatas >.<
7) Suka berkawan dan senang berkawan. 
8) gadis yang suka dan kuat berigiminasi.
9) suka kumpul novel cinta. *i suka yang jiwang jiwang tau.hukhuk
10) seorang yang over ceria :D


Bukti!
Sponsor Missladyanashop

Sponsor AmyHakim Contemporary (AHC)

Sponsor Cemara Biru

Sponsor Hani Mardhiah

Sponsor Cute Lens Lover/Sweet Home Boutiqe

Sponsor My Online Boutiqe

Sponsor Nurwiyah Boutiqe



p/s : yang pelik lebih detail/panjang/banyak huraian daripada yang comel.Apakah? HEHE

5 comments

Saturday, January 14, 2012 7:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

masakkan something untuk PM

Sunday, January 15, 2012 5:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah..jom la akak blnje gi naik roller coaster kat Times Square.. best, xde la tggi mane pun.. jom Nabila.. ^_^

Nabila mmg ceria sgt2, hihi~..

gud luck dear..

Monday, January 16, 2012 4:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya paling suka tempat yang tinggi..best...
http://www.zahidahwahid.com/2012/01/5075/

Monday, January 16, 2012 7:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

snggup ronda skola sbb xnk join mrntas desa..kite sme !
err,tp baik xya buat lg,hihi

Friday, January 20, 2012 12:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

“ Pelik VS comel “

Gud luck dear ♥

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...