3.1.12

New Look Again.Welcome To Berries Garden.

Author : Nabila Medan Time : 1/03/2012 05:22:00 PM Total Comment : 12 Label :


Assalammualaikum.
Sehari suntuk nabila ngadap komputer sebab nak edit blog ini supaya kelihatan ala-ala Taman Buah Beri gitu.haha.Tipu la sehari,tak sampai setengah hari pon sebenarnye.Dulu nye ala-ala Taman Bunga Lavendar.tapi disebabkan tahun baru dan disebabkan musim persekolahan akan bermula esok,nabila nak edit blog ni agar kelihatan seperti Taman Buah Beri.lebih jer.tapi gambar buah-buahan langsung tak ada.hampeh -.-

Macam biase,kalau baru edit ni.biase nye loading lambat rite? sebab tu nabila nak tanya pendapat korang.Loading macam mane?Tone Colour oke? Harap sangat yang korang sudi bagi pendapat dan idea bernas korang tu.Dekat blog ini nabila tak letak Gadget Archieve sebab asal nabila letak je loading mula la lembap macam harimau.Last-last malas pulak nak letak,but don't worry.Nanti kalau tahap kesihatan blog ni mula sembuh nabila letak la...

Wuuuuu......
Esok dah start sekolah kan? Amacam rasa tak cuti sekolah korang tu? kalau masa cuti hari tuh korang duduk ngadap komputer memanjang je memang tak rasa la.Lain la kalau korang g bercuti,mesti best kan? Huuuu.Jeles! 

Itu je la untuk entri ni. lain masa nabila update lagi.sekarang nak kena out dulu.Persiapan untuk g sekolah langsung tak ada.Baju pun baru basuh semalam.beg,pensil semua belum dikemas pon.Macam ni la bile semangat nak sekolah tak ada -.-
Jangan tiru macam saya! Selamat kembali ke sekolah adik-adik dan kakak-kakak , tak lupa juga abang-abang sekalian.




12 comments

Tuesday, January 03, 2012 5:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantikkk. akk suka , tp yg archive tu kalau nak letak boleh jee cuma letaklah scroll bar. loading okay jeee

aaa...pink.cantikla!!

Tuesday, January 03, 2012 5:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik la..suka ♥

Tuesday, January 03, 2012 5:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel ! sumpah =D

Tuesday, January 03, 2012 6:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

nice! kaler pink lembut.. sejuk mata memandang.. huhuhu.. biasa la tu, akak time skolah dulu2 pun malas sgt nk pack brg lps cuti.. rasa nk cuti lg lama.. best kot cuti.. he3.. padahal cuti bkn main lg panjang tp x penah rasa cukup..

Tuesday, January 03, 2012 6:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

comellah berries ~~~ nak petik satu ;)

Tuesday, January 03, 2012 6:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

ok..klu masalah loading tu xde lak...ok je

Tuesday, January 03, 2012 7:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik..akak teringin nk blog mcm ni...mcm mn ea??kongsi la rahsia..:)

Tuesday, January 03, 2012 8:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

wa, cantik nye blog nabila

Wednesday, January 04, 2012 12:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

alahai.. nice gile :)

Wednesday, January 04, 2012 7:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah2..nabila nie rjinnye la edit2 blog.. hehe.. sgt sweet la now blog nabila.. ^_^

Anonymous
Saturday, January 12, 2013 11:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

Post writing is also a excitement, if you be acquainted with after that you can
write otherwise it is difficult to write.
http://pemasaraninternet.webs.com/seo
Look at my web site pemasaran internet

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...