23.1.12

It's About Friendship Theme | Komen Meh

Author : Nabila Medan Time : 1/23/2012 08:21:00 PM Total Comment : 17 Label :

Assalammualaikum.
Tadi siang nabila try buat satu theme blog.memang agak penat jugak la,lagi-lagi background dia kena edit dekat photoscape.susah betul.idea ni terlintas bile ternampak tutorial pasal cara nak buat bende alah ni.Walau apapun hasil nye amat memberangsangkan.
Hasil Nya :

 Background blog yang nabila edit sendiri gune photoscape jerk :

Lepas dah siap background tu siap ngan header,baru la kena edit kedudukan post entri dengan kedudukan sidebar sekali.nabila gune 3gambar yang nabila amik kat freebies di google jerk.
Yang ni bukan gune blogskin,gune template minima.tapi kena pandai-pandai usik la.

nabila perlukan komen korang.boleh?hewhew.

Hasil Penuh :
(my other blog)

p/s : background tu tak ada kena mengena ngan friendship pun.bantai ler :P
*budak baru belajar,semua menbantai -,-

17 comments

Monday, January 23, 2012 8:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

kenapa cantik sgt syg...:)

Monday, January 23, 2012 8:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

saye pakai notebook, so nampak rosak siket. btw cute.

Monday, January 23, 2012 8:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh !!! pandainyaaaa buatt !!! best best !

Monday, January 23, 2012 9:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

Boleh ajar tak macam mana nak buat template like this {Friendship}?

Monday, January 23, 2012 9:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik.. :)

Monday, January 23, 2012 9:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

Sangat comel .
Boleh buat tuto nanti :D

Monday, January 23, 2012 9:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

So cute :D

Monday, January 23, 2012 10:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

alamak ! nabila !
memang cantik tapi kurang kemas lah . iklan tu lebih baik letak kat atas header n kotak2 tu lebih baik jangan begi die scroll sekali sebab nampak macam tak teratur .
sorry yer nabila sbb ckp mcm nie . ini ikut mata saya . apa yang saya nampak , itulah yang saya cakap . Nabila suruh komen kan ? so , saya komen lah . hihi

Monday, January 23, 2012 11:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

chomel la.. pandai nabila buat...

Monday, January 23, 2012 11:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

nice..

Monday, January 23, 2012 11:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

bantai2 pun, cantik jugak mehh! hehe. buat kan akk satu boleh?? lalalala~ ><

Tuesday, January 24, 2012 12:16:00 AM Delete! [Reply Comment]

share lha tuto dye nabila :)

Tuesday, January 24, 2012 1:45:00 AM Delete! [Reply Comment]

Perghhh! comel sangat awak...

Tuesday, January 24, 2012 9:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

cute !! cute !!

Tuesday, January 24, 2012 1:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

pandai edit...boleh akak bejar nanti..camna nak edit hihihi comel..

Tuesday, January 24, 2012 6:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog akak ni makin cute la
tp akak kena tag
http://tiniersakura.blogspot.com/2012/01/kena-tag-lagi.html

Thursday, January 26, 2012 12:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

Seriously , newface blog Nabila nihh memang comel sangad-sangad ! Ngan kaler pink tu lagi . Memang tak terkata lahh . Comel awww <3

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...