13.1.12

Exchanged Banner?

Author : Nabila Medan Time : 1/13/2012 09:32:00 PM Total Comment : 10 Label :


Assalammualaikum.
Banner baru tu.burukss but simple kan? HEHE.banner hasil air tangan dan titik peluh tangan sendiri tu.harus bersyukur sebab dapat buat.Daripada taktahu kan? HUHU.Banner tu kurang jelas kan bile korang tengok betul-betul? tapi biarlah,penat dah ni -.-

Perasan tak header nabila pon dah tukar? buat sendiri tu! tahu buruk -,-
nabila bukan reti buat sangat pun.budak baru belajar katakan.tu pun tengok tutorial kat Youtube.kalau tak memang tak menjadi la jawab nye.
Banner tu lagi lagi lagi kurang cun.nak tunggu orang buat kan free,tak muncul muncul.HAHA.last-last buat sendiri.buruk pun buruk la.Meh la siapa yang boleh buat kan banner cun untuk nabila? lagi cun dari yang atas tuh -,-

p/s : blog makin lambat loading,esok nak kena bawak g jogging ni....

10 comments

Friday, January 13, 2012 9:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh.. lawalah banner you.. cute what :)

Friday, January 13, 2012 9:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak jugak header baru, ahah

Friday, January 13, 2012 9:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nada Kun : tipu tipu.ahakss ;D

Friday, January 13, 2012 9:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila , selalunya buat banner gune ape ?

Friday, January 13, 2012 10:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

@amir aizat : nak header baru? buat la baru.HEHE (^_^)V

Friday, January 13, 2012 10:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

@smilenajah93 : gune photoscape.nape nape?

Friday, January 13, 2012 10:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik aje kalau nabila buat...kreatif nabila ni..

Friday, January 13, 2012 10:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

laa .. cute aperr !! mmg kreatif laa kak nabila nih !! suka-suka !!

Friday, January 13, 2012 11:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

kakyong tak buat banner blog pun.. ;)

tp cantik jer pink tu..

Saturday, January 14, 2012 7:37:00 AM Delete! [Reply Comment]

cute la banner Nabila tue.. hehe.. wat kn utk akak..lalalala~..

ha'ah.. blog nabila ade la brat sket.. cpat bwk gi jogging, hehe...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...