21.1.12

Cuti Berdemam :\

Author : Nabila Medan Time : 1/21/2012 10:40:00 AM Total Comment : 7 Label :

Assalammualaikum.
hoyeh-hoyeh,cuti 5hari sempena tahun baru cina.like it.tapi malangnye,diri ini rasa macam tak berapa nak sihat pulak.Sakit perut,kesejukan dan lenguh badan.Duduk 5minit kat depan komputer pon dah rasa macam pening-pening.Aduhai :\

Rasa macam nak tidor je satu hari,diselubungi dengan selimut tebal.cari ubat,dah habes pulak.Mak pulak keluar.huh.memang tak terdaya lagi nak ngadap depan komputer ni.Rasa macam nak muntah pon ada jugak.Mungkin salah makan kot.makan makanan basi.Eh ada ker? -.-

Ingatkan hari ni nak bagi freebies,tapi sorry sangat sebab kesihatan tak berapa nak baik.Next day eik? Insyaallah,kalau badan ni dah kuat semula.Perlu kan rehat.bye,selamat bercuti dan selamat tahun baru cina.
siapa nak bagi nabila ang pau,di alu-alukan.muahahaha.Jom g ziarah rumah kawan-kawan nak? Vroom Vroom Holiday Happy Chinese New Year!

7 comments

Saturday, January 21, 2012 11:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

jage kesihatan..rehat3 la dulu..kami di sini setia menunggu :)

Saturday, January 21, 2012 11:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

yg komen td tuh, kami craft tu, ecah juge :)

Saturday, January 21, 2012 8:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

kesian dia. org cuti2 panjang, dia demam lak. x leh ar gi jalan2.

Saturday, January 21, 2012 11:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

jaga kesihatan ye nabila, jgn lupa mkn ubat:)

Sunday, January 22, 2012 7:20:00 AM Delete! [Reply Comment]

siannye nabila demam eh..
mkn ubat tue tau..
kalo xsihat, akak nasihatkn rest byk2, xpe la kalo tglkn blog kjap pun kn? kesihatan kn lg pnting..

kalo ade pape, leh je msg akak, hihi~.. ^_^

Sunday, January 22, 2012 7:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

semoga cepat sembuh dear.. :)

P/s: Nabila ada buat tempahan header lagi tak? :)

Tuesday, January 24, 2012 3:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

sekarang ni memang musim demam n selsema. so kena jaga kesihatan. baru boleh update hari2 hehe

kalau ada masa, jemput dtg blog sy

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...