6.1.12

Budak Form4 , Tahun Ini Bukan Tahun HONEYMOON Buat Mu.

Author : Nabila Medan Time : 1/06/2012 06:01:00 PM Total Comment : 8 Label :




Assalammualaikum.
Sejak dah sekolah ni.mmg busy bebenar la nabila ni.semalam tak sempat pun nak update.Esok and lusa cuti.Yeahhh! Cuti weyh! dua hari je pon -,-

Semalam hari khamis bersamaan hari kedua di musim persekolahan bagi sesi 2012 ada sesi ceramah khas dan khusus untuk bebudak form4.Ceramah pasal aliran yang akan budak form4 bawak.Yang tukang ceramah tu datang nye dari MSU Shah Alam.Lelaki.Hensem? Entah la,nabila ni dah la rabun,muka dia memang tak nampak la -.-

Nabila dapat aliran akaun.PehPeh.macam susah je.Sabar je la.dah cikgu nak bagi kat situ.. Cikgu kata : "Cikgu bagi kamu aliran ni berdasarkan result kamu dan cikgu yakin yang kamu boleh bawak aliran ni".
k Fine. Redha. dalam hati cakap : "naseb tak dapat kelas Sains" (sbb takminat) HAHA.

Prinsip Perakaunan macam susah tapi cikgu kata senang.Cikgu kata kena banyak buat latihan,baca ngan study.Itu bermakna sudah! Tiada tahun HONEYMOON BuatMu lagi! Lepas PMR jangan ingat budak form4 ni boleh enjoy.lagi kena study adalah.Doakan yang terbaek untuk nabila yer!

Psttt : "Suka si tukang penceramah tu,suka buat lawak" dia pun ada cakap yang "Ni bukan Tahun HONEYMOON tau budak Form4"
Untuk Cikgu Sekolah : "lain kali ajak penceramah tu jugak tau!best la" HAHA



8 comments

Friday, January 06, 2012 6:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

mmg xbole honeymoon pun...keje kursus form 4 bkn sng nk buat..perlukan kesbrn...tpi insya'allah berkat kesabaran kita..pasti ada hasil....
sye pun amek akaun gak...tpi form 5 :D

Friday, January 06, 2012 6:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

bt0l2..
cg nifah pun ckp cam tu gak...
nifah d0akan yg t'baik utk nabila..
nabila d0akan yg t'baik jgk yer ka nifah..nifah amik lairn sn .. hehe

:)

Friday, January 06, 2012 6:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

Betul, time form 4 ni lah awk kena betul2 bersedia sbb akan berlajar benda baru. good luck!

Friday, January 06, 2012 6:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

belajar betui2..:)

Friday, January 06, 2012 8:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

aliran akaun ? errr susah tu . hihi ^.^ so study betul2 tau sebab akaun ni agak susah sikit kalau nak study last minute . Banyak format nak dihafal -.-

Friday, January 06, 2012 10:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

kim pun x minat sc . sebab tu kim tukar kelas akaun . hehee ~ akaun best !!! percayalahhh :)

Saturday, January 07, 2012 8:11:00 AM Delete! [Reply Comment]

Good Luck kak ^^
aliran account tu :D
samalah dengan abang saya :)

Saturday, January 07, 2012 9:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

isy... sape yg kate aliran acc susah? snang la dear.. akak dlu acc gak.. ^_^ slalu lumba2 ngan klassmate nk siapkn hw acc, hehe...

nabila xjd tukr klass eh? well.. do ur best dear.. ^_^ jgn give up hope ye.. (same la, akak pun xsuke sains..) "-_-

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...