12.1.12

Blog Berwajah Baru (Again!)

Author : Nabila Medan Time : 1/12/2012 10:22:00 PM Total Comment : 13 Label :

Assalammualaikum.
Huwaaa.ngantuk dah.penat hari ni godek-godek kat fail HTML habes semua nak diusik nye.huh.takleh jadi.last-last tertukar jugak."ter" tau bukan sengaja! HIHI

Adakah ia nampak lebih serabuk? nampak memang macam serabuk.tapi nabila suka.so,kalau korang rasa serabut sangat,Sorry berjuta-juta berry :'\ Memang takleh buat pape la.Template nabila still gune templates yang sama.tak pernah tukar semenjak dulu.Adakah sudah serasi bersama? Awww.HAHA.
nabila gune template sama sbb senang nak ingat code-code yang tersembunyi.kira nye takyah la terhegeh-hegeh nak bukak page tutor sana-sini.melambat kan line internet yang sudah sememang nye lambat ni je -.-

Sudah Lama Oh tak blogwalking.Rindu Rindu :') Kepada semua peserta yang telah join segmen nabila yakni segmen "Mencari Bloglist 2012" nabila akan mengunjungi kediaman blog anda esok! Sorry lambat.Agak sibuk semenjak sekolah ni.banyak homework ke buat.Esok pagi nabila akan start blogwalking.Dan jangan lupe sediakan nasi lemak dan kopi O oke?

Jap! Ada lagi tak yer? Hmmm *sambil tengok buku catatan.Oke,nabila rasa tu jer mungkin.Sambung esok la yer?

13 comments

Thursday, January 12, 2012 10:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

makin comey je blog...hew hew..:)

Thursday, January 12, 2012 10:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

sangat cantik...akak suka!

Thursday, January 12, 2012 10:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

scroll tuh cntik laa dear :) hehe . ada tuto tak ? hee

Thursday, January 12, 2012 10:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Izz Faizah : hew hew.tengs dear :D

Thursday, January 12, 2012 10:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

@nasha sanza : tengs kak! suka suka jugak :)

Thursday, January 12, 2012 10:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

@♂ epyfiQah aLzikry ♀ : tuto mesti la ada.kalau tak,tak reti nabila nak buat nye.ahaks ;D

Thursday, January 12, 2012 11:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik.. blog sy pun dah berwajah baru..

Thursday, January 12, 2012 11:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik sangat ! *wink wink

Thursday, January 12, 2012 11:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

rajin benar si kecik sorg nie :)hehee ~

Friday, January 13, 2012 7:34:00 AM Delete! [Reply Comment]

pinky.. hehhee cantik

Friday, January 13, 2012 8:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

phat nya blog yg x berubah2 maintain je templates x reti nak buat huhu

Friday, January 13, 2012 8:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

phat nya blog yg x berubah2 maintain je templates x reti nak buat huhu

Friday, January 13, 2012 8:30:00 AM Delete! [Reply Comment]

phat nya blog yg x berubah2 maintain je templates x reti nak buat huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...