2.1.12

Back To School

Author : Nabila Medan Time : 1/02/2012 11:26:00 AM Total Comment : 8 Label :




Assalammualaikum.
2 Januari 2012 bersamaan hari Isnin iaitu hari ini.Pejam celik pejam celik.Cuti sekolah dah nak habes pon.Lusa dah mula sekolah.Baju baru,tudung baru,kasut baru.Wuuu~ Bau kedai bau kedai.hihi.Sekolah dah nak mula ni,tak dapat la nak update rajin rajin macam selalu.Mungkin kurang update kot(!).Kalau ada kelapangan,Insyaallah nabila akan update selalu.

Bagi yang request tutor tu,sorry sangat sangat! bukan nabila tak nak buat tapi masih mencari mood nak buat tutor tu.hehe.Insyaallah,nabila akan jawab segala request yang korang tanya tu.

Untuk Calon PMR 2012 , belajar rajin-rajin tahun ni.Moga anda mengecapi keputusan yang cemerlang! Untuk kakak-kakak calon SPM 2012 pulak,jangan asyik seronok online je.mulai tahun ni kena la study extra punye tau.belajar rajin-rajin and all the best!




8 comments

Monday, January 02, 2012 11:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

goodluck dear ! teruskan pjuangan :)

Monday, January 02, 2012 11:42:00 AM Delete! [Reply Comment]

blajar rajin2 jgn main2, hehehehe... =))

Monday, January 02, 2012 11:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

all the best budak sekolah.
ngeh3 :D

Monday, January 02, 2012 11:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

gdluck bdak tecik yg brsekolah =)

Monday, January 02, 2012 12:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

gud luck ...^_^ n slmat kembali ke skola...stdy rajin2....^_^

Monday, January 02, 2012 2:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

SPM yg tak tahan tu. wohhoooo

Monday, January 02, 2012 5:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

all the best tuk new year ni! ^^

Tuesday, January 03, 2012 3:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehe.. budak2 sekolah kan.. bile naik taun baru. semua barang memang bau kedai. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...