25.1.12

Add Me On Facebookis?!

Author : Nabila Medan Time : 1/25/2012 03:11:00 PM Total Comment : 6 Label :

Assalammualaikum.Hello and Hi.
Dengan bangga nye nabila nak cakap yang nabila dah ada acc facebookis! kau hade? hekhek.Baru 5 hari sertai facebookis. Yang best pasal facebookis ialah kite boleh design profile kite,ikut kesukaan kite sendiri tau.macam blog.

Profile Facebookis nabila :
Tema purple and biru.Background still polka dots..

Facebookis best sebab :
1) Ia seperti facebook *of course
2) Ia boleh design and buat post/entri seperti blog
3) Ia ada timeline seperti twitter

hambek kau,tiga-tiga sekali ada.Jangan la segan silu untuk Add Facebookis nabila.dan bagi yang tak ada acc Facebookis,korang pergi lah buat dulu. dan sertai kami! Boleh? hewhew.nak buat acc Facebookis senang je,sign up macam biase di Facebookis.Oke?
Vroooommm.Chaw dulu!Yang ni taktahu pe bende -,-

p/s : tekan sekali spongebob yang tengah berpusing-pusing tu tau! Tengs :D


6 comments

Wednesday, January 25, 2012 3:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

yana pon dah buat facebookis :)..cma dia loading lambat sikit..

Wednesday, January 25, 2012 3:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah...camtue eh FBkis nie?
tapi................
akak malas nk wat..
ckup la takat ade blog, FB & skype, hehe.. XP

Wednesday, January 25, 2012 5:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

same mcm kak nisa...twitter pun akak malas nak buat..hihi

Wednesday, January 25, 2012 6:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

sya tak sign up facebookiss lgi. hihi~
tpi ni ade mcm fb n one malaysian :)

Wednesday, January 25, 2012 6:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

oh..ada yang baru ek?nanti nak try la dear..

Sunday, January 29, 2012 8:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

ape kebenda facebookis ni macam pelik azza baru dengar, nak buat lah...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...