24.6.11

kasih yang suci.

Author : Nabila Medan Time : 6/24/2011 06:03:00 PM Total Comment : 2 Label :

Drama bersiri Nora Elena telah menutup tirai nya pada minggu lepas.Drama yang diadaptasikan dari novel Kasih yang Suci.wajib dibaca pada sesiapa yang nak komen tentang persamaan dan perbezaan cerita itu..
sekian.


p/s : nape ayat aku pendek sangat ?

6.6.11

diaowg sweet giler !

Author : Nabila Medan Time : 6/06/2011 10:56:00 AM Total Comment : 1 Label :

Sangat suka tengok pelakon gandingan daripada drama bersiri Nora Elena...
Pelakon yang cantek lagi cun bergandingan dengan pelakon yang hensem lagi smart.
Aaron Aziz bersama dengan Siti Saleha...gandingan yang terlalu ideal dan terbaik !
suka tengok diaowg bergaduh n akhir nya bahagia..sweet nye......
tak suka Yvoune yang nak kacau family uh...
memang layan la citer uh...

5.6.11

what's ur homework ?

Author : Nabila Medan Time : 6/05/2011 11:05:00 AM Total Comment : 0 Label :

kalau start cuti sekolah tak sah kalau tak ada homework.
kalau tak SATU mesti ada DUA homework.
al maklum lah budak nak exam memang banyak nak kena wat homework.
kena semangat sikit.

hopely dapat siapkan homework sebelum minggu depan..sebab minggu depan nak cuti sakan..
macam cuti raya..
=]


***lagi beberapa bulan jerk lagi nak exam."resah gelisah"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...