29.5.11

melaka tunggu aku kat sana...

Author : Nabila Medan Time : 5/29/2011 11:01:00 PM Total Comment : 0 Label :

assalammualaikum..
hari ni gi melaka sent my sister balik sana.
habis hantar kakak singgah kat PD..
shopping makanan sikit..
habis uh gi gerak balik uma...


THE END


***detail jerk..harap paham=]

27.5.11

SELAMAT TINGGAL kertas ~

Author : Nabila Medan Time : 5/27/2011 02:28:00 PM Total Comment : 0 Label :

last sekolah
last periksa
but not last study


hapy holiday korang !


bubye =]





layan habis ~

Author : Nabila Medan Time : 5/27/2011 01:34:00 PM Total Comment : 0 Label :




Setiap hari Khamis 
jam 8 : 30 malam
TV 9








Setiap hari Isnin hingga Khamis
jam 7 : 00 malam
TV 3






Setiap hari Isnin hingga Jumaat
jam 5 : 30 petang
TV 9

25.5.11

go go holiday !

Author : Nabila Medan Time : 5/25/2011 01:44:00 PM Total Comment : 0 Label :

Hampir beberapa hari nak membuka ruang untuk pelajar sekolah untuk bercuti selama 2minggu.Fuhh ~ syiok uh.Tak sabar nak cuti...boleh wat "piknik" sendiri.Sebelum cuti nak kena hadap exam yang lahi DUA hari jerk lagi nak masuk last paper.Tak boleh nak sabar dah ni..kat kepala otak cuma nak cuti jerk.Moga cuti sekolah ni bermakna untuk semua budak yang dah lupa rase cuti..HAPPY HOLIDAY UALLZ.jangan lupe belikan gado-gado untuk nabila yup !hehe (tak tau malu)

takziah buat nya ~

Author : Nabila Medan Time : 5/25/2011 01:39:00 PM Total Comment : 2 Label :

Setiap insan yang hidup di muka bumi ini pasti akan menghembus kan nafasnya buat kali terakhir.
salam takziah buat keluarga sahabat nabila yang telah kehilangan bapa nya pada malam selasa semalam.
harap dia dapat terima dugaan ini dengan hati yang terbuka.keperitan memang tidak boleh dipisahkan sewaktu kita kehilangan insan yang tersayang.kita yang hidup perlu meneruskan hidup untuk mencapai matlamat bagi yang sudah meninggal kan dunia ini kita sedekah AL-Fatihah buat mereka.moga orang-orang yang kita sayangi juga ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman dan sentiasa berada di sisi Allah.
AMIN......

21.5.11

tekan satu boley ??

Author : Nabila Medan Time : 5/21/2011 12:03:00 PM Total Comment : 0 Label :





















Yanasensei’s Giveaway!

Author : Nabila Medan Time : 5/21/2011 11:48:00 AM Total Comment : 0 Label :

yanasensei's giveaway! banner



What is Love? 
: Apa itu Cinta ?

Cinta ialah satu perasan yang ada pada setiap hati seseorang....
tak kesah lah cinta pada Tuhan pada mak abah atau pada kekasih....
tetapi cinta yang akan kekal dan sempurna ialah cinta pada Tuhan selamanya...

(tamat)


want tag ur 
cik ayin
anim
cikanna




thanx for reading....

19.5.11

nombor baek punye hari ni !!

Author : Nabila Medan Time : 5/19/2011 03:49:00 PM Total Comment : 1 Label :

blog aku dah ada no "2222"!
EXCITED wei !
haha


macam budak batak dah !





nak tunggu yang ke 3,333 pulak !
entah bile _ _*

lembu paling cun !

Author : Nabila Medan Time : 5/19/2011 03:39:00 PM Total Comment : 0 Label :

tak pernah tengok lembu kena make up.

cun ka??













banyak cun kan ??



yang ni lagi cun !




Nur Kasih The Movie !

Author : Nabila Medan Time : 5/19/2011 03:25:00 PM Total Comment : 1 Label :

hari ni 19 mei 2011 ....
OMG
Nur Kasih The Movie dah start hari ni larh !!

jom gi gegar panggung !



Nur Kasih The Movie  Nur Kasih The Movie  Nur Kasih The Movie  Nur Kasih The Movie



sinopsis

Filem ini adalah kesinambungan drama Nur Kasih di mana pengakhiran ceritanya, Adam berjaya mendapatkan kembali cinta dari Nur Amina dan Aidil juga begitu berjaya mendapatkan kembali kepercayaan isterinya Aliya. Untuk filem ini, Aidil menjalani kehidupannya sebagai seorang bapa tunggal kepada dua cahaya mata iaitu Ilyas, 7, dan Maryam, 5, setelah isterinya, Alia (Ayu Raudhah) meninggal dunia.
Ok sekarang apa kata kita lihat gambar-gambar semasa penggambaran filem Nur Kasih The Movie. Penggambaran diadakan di Kampung Sg. Gulang-Gulang, Tanjung Karang dan di Jordan (Amman, Wadi Ram dan Petra).





selamat hari guru CIKGU !

Author : Nabila Medan Time : 5/19/2011 02:56:00 PM Total Comment : 0 Label :

selamat hari guru buat guru-guru yang telah menjadi guru...

terima kasih pd guru aku yang dah ajar aku cam ne nak kira , nak eja.
mekasih CIKGU


We Love You Teacher !


'_'

terima kasih pakcik pos laju

Author : Nabila Medan Time : 5/19/2011 02:52:00 PM Total Comment : 0 Label :

pon.pon.pon.pon
pakcik pos laju datang lagi !
huhu
dapat hadiah . hadiah n hadiah.
suker sangat2.
sekarang masih menanti beberapa hadiah yang belom sampai.....

nak rase macam mana dapat hadiah ?

LANGKAH2 nyer .....

1.pergi kedai beli gift yang cantek n comei
2.bungkus n balut kasi comei
3.pastu tulis ALAMAT KORANG
4.then hantar kat  pejabat pos
5.tunggu hadiah korang sampai kat umah

pastu wat2 ar EXCITED .
haha



mekacih pada yang bagi hadiah uh =]
laen kali bagi lagi...

8.5.11

*selamat hari ibu* mama

Author : Nabila Medan Time : 5/08/2011 11:50:00 AM Total Comment : 0 Label :

yeay !
hari ni hari ahad.hari ibu.
=]

selamat hari ibu buat my mama.
thanx koz jaga nabila sampai dah besar =]
thanx sebab didik nabila sampai jadi pandai =]







lup u mama



'selamat hari ibu'
juga untuk semua ibu-ibu di dunia



=]

5.5.11

saya sayang akan mama saya ~~

Author : Nabila Medan Time : 5/05/2011 05:08:00 PM Total Comment : 1 Label :

assalammuaalaikum =D

hai , korang ! ahad ni hari ibu kan ?
ape yang selalu korang buat kalau hari ibu ?
  

bagi kek ?
bagi hadiah ?
bagi wishes ? 
bagi cium kat pipi ?
tolong buat kerja umah satu hri ?
bawak makan kat luar ?
bawak pegi jalan2 ?
masak untuk mak ?
bagi barang kemas ?
bagi kereta ?







tapi yang penting niat uh ikhlas kan ?
pape pon "I LOVE YOU mAMA" ,






sELamAT hARi iBu
uNTuk sEmUa ibU2 sEduniA

=)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...