23.12.11

Year End Giveaway 2011 SIAPA SAYA???

Author : Nabila Medan Time : 12/23/2011 02:15:00 PM Total Comment : 4 Label :



Assalammualaikum.
Dah hujung hujung tahun ni ramai pulak yang buat Year End Giveaway kan? Termasuklah dengan seorang blogger ini.Giveaway kali ni kena main teka-teka "SIAPA SAYA?".Nak join tekan banner. nabila tag Diyana Ali.

Gambar yang perlu di teka :
(Di minta untuk HALAKAN CURSOR pada gambar diatas!)
Siapa SAYA DIA?
Beliau adalah seorang pelakon bernama Neelofa atau nama penuhnya Noor Neelofa Mohd Noor.Orang Kelantan ni.Dengar kata Neelofa ni ada darah campuran dari Pakistan-Arab dari sebelah ibu.Kenal tak ngan Neelofa ni? Alarh JUARA Dewi Remaja 2010 tu la.kenal kan?

4 comments

Sunday, December 25, 2011 5:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks join.. nantikan keputusan muktamad awal Januari nanti k..

till then, gud luck... =)

Saturday, January 07, 2012 12:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai nabila, just nak tanya.. skrg blog azmie yg buat contest ni tengah tak boleh bukak lagi kan? Just nak tahu, coz maybe tengah review blog yg join.. ;p

Tuesday, January 10, 2012 11:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

hai Nabila, bila contest ni nak diumukan ye? Aku pun join gak, tapi till now tak ada khbr brta kan? Then, blog owner tu pun tak boleh nak bukak.. Betul tak?

Friday, January 18, 2013 11:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

kenal3. neelofa :D hahaha

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...