9.12.11

Tekan SATU iklan.Berlambak iklan Yg Keluar | Jangan Jadi Tamak!

Author : Nabila Medan Time : 12/09/2011 12:55:00 PM Total Comment : 16 Label :



Assalammualaikum.

Hari ni nabila nak cerita pasal "tamak".Kak Nadya(tekan) pun dah pernah kena macam yang nabila kena tadi.Tadi nabila klik iklan kat blog seseorang ni (niat baek). Nabila tekan SATU jer iklan,tibe tibe TUJUH iklan keluar! Apa bende ni? Dah la line internet kurang elok,Jenuh nabila nak padam satu satu.Seperti yang Kak Nad cakap "Gune Taktik Kotor Untuk Orang Klik?".Sejujur-jujur nye nabila memang tak suka cara macam ni.Kalau macam ni la,memang dah tak ada mood nak tekan iklan dia lagi.Bayangkan la "tekan SATU iklan.keluar TUJUH iklan" Mak Oii.melampau la tuh.Terus tak ikhlas orang yang nak klik iklan dia tuh.

Kalau nak menjana pendapatan tu tak salah.Tapi biar la orang yang klik tuh ikhlas.Tadi ada TUJUH iklan jer yang keluar.Lepas ni? 11?20? Huh! Ingat! Jangan Jadi Tamak.Biarlah orang yang klik iklan korang tuh "ikhlas".Tak ada la rase tertipu dan sakit hati bile korang buat macam tuh.Serius nabila kata,nabila memang rase seperti ditipu dengan taktik kotor yang dia gune kan tuh.Jangan Gune taktik kotor tu lagi!

Korang ada pengalaman yang sama ? Apa perasan korang?



16 comments

Friday, December 09, 2011 12:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

betul tu sayang...kak nad sedih bila jdi cm tu..fobia pon ada...fobia nk bukak button apa2..huhu..

Friday, December 09, 2011 1:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

Waaa . Setuju 99% . Akak pun tak berapa suka cara tu . Takde lah nak kata taktik kotor ke hape . tapi kan , memang kesian pada orang yang de masalah tenet niyy . Nak duit pun , guna lah cara yang betul . ini takk..

Ishk! #

Friday, December 09, 2011 1:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

huhu serius..miza x suke..

Friday, December 09, 2011 1:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

pnaz besa kena dh .. lepas tu x klik dh la .. gila punya banyak .. line laju gila x pa gk .. huhu

Friday, December 09, 2011 1:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

mcm mana boleh jadi camtu ek?
musykil jgk.

Friday, December 09, 2011 1:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Miss Nadya : ha'ah.sama la.nabila pun dh fobia nak tekan button tuh

Friday, December 09, 2011 1:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Lyssa Faizureen tu la.ishk ishk.tenet nabila ni kalau laju takpe la jugak.ni lambat mcm siput.huh!

Friday, December 09, 2011 1:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nurul Hamizah @ 73 : huhu.nabila pun tak suke

Friday, December 09, 2011 1:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

slalu sgt kene cm 2....
betoi kte mmg eklas nak tekan, tp byk la plak.... sabo jela

Friday, December 09, 2011 1:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

@cik pinaz : tu la.kalau tenet laju mesti tak ada masalah kan.

Friday, December 09, 2011 1:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nurul Faiz Bikers : Entah la.nabila pun taktau

Friday, December 09, 2011 2:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

penah kena mcm tu jugak.huhu,
terkejut jugak mula2.ingtkan np lar..

Friday, December 09, 2011 2:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog mana tu?
kalo kakyong, rasanya tak g dah kot ke blog yg mcm tu.. so far x pernah lah kena lagi,,

Friday, December 09, 2011 3:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

btol tuh...stuju!! ^_^

Friday, December 09, 2011 6:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

btol2!! eiqa pon byk kali pernah kene mcm tu..
guna taktik kotor la.. xbaik kan aniaya blogger lain.. ape2 pon sabar ye.. :)

Monday, December 12, 2011 11:31:00 AM Delete! [Reply Comment]

hahah . haritu tah mcm mane, terus hang sampai cabut betri laptop pon still tak boleh bukak. Pape pon halalkan jugak duit tu.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...