12.12.11

Segmen : Jom Singgah Dan Kenal! (UPDATE!)

Author : Nabila Medan Time : 12/12/2011 05:51:00 PM Total Comment : 0 Label :

Assalammualaikum.
Penat betul hari ni.semalam punye malam pun nabila tak dapat nak update sebab pergi jalan jalan ngan family tercenta.Siang tadi pon sama.Petang ni baru balik dan baru sempat update.Dan petang ni jugak nabila nak bgtahu update mengenai tarikh tutup segmen Jom Singgah Dan Kenal yang berlangsung disini.Kini nabila mengumumkan bahawa tarikh hari raya aidilfitri tutup segmen tersebut telah ditetapkan pada 13 Dis 2011 pada jam 11malam.


Alhamdulillah sebab ada yang sudi join.list yang suda join nabila dah update(baru jerk).kalau yang tak ada tu inform kat nabila yer.Insyaallah nabila letak link korang secepat yang mungkin! Bagi yang dah ada link tuh.korang jangan la tengok jer.rajin rajin la blogwalking kat blog blogger lain.(itu adalah sebab utama segmen ini!).


Hmm.korang dah tahu kan tarikh tutup segmen tuh? kalau rase nak join,join la cepat cepat.Okeh,nabila malas kurang rajin nak taip menaip(Eh Eh url blog ni la) buat mase sekarang ni.Penat ler! kalau dapat bantal yang besar besar gebu gebu tu,sure nyenyak! kan kan? Ermm.lagi satu korang nak hadiah free tak? nabila dengar ada 90lebih hadiah free untuk korang yang bertuah.mane tahu kalau korang join,tetibe korang bertuah kan? lagi satu nabila dengar Giveaway tu nak tutup awal sebab dah ramai sangat yang join.cepat la join,rugi tau! Giveaway 90lebih hadiah menarik yg pasti nye FREE (tekan link) Tibe-tibe Lari topik kejap.heheh.


Wassalam....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...