3.12.11

Segmen | Genk Cari Blogger

Author : Nabila Medan Time : 12/03/2011 08:16:00 PM Total Comment : 26 Label :



Selamat malam semua.Malam ni nabila nak join satu segmen dari Genk.Lama Genk sunyi dari buat/join segmen.Malam ni Genk muncul and nabila pun nak join segmen yg Genk buat ni.Actually sekarang nga bosan , taktau nak buat ape.Daripada tak buat apa apa,lebih baik nabila update pasal segmen ni.Sekurang kurang nye terupdate lagi blog ni.

Okeyh , segmen ni tutup pada 10/12/2011 jam 2 petang.Ada lagi masa untuk korang join segmen ni kan ? Happy Blogging !

26 comments

Saturday, December 03, 2011 8:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

yeahh, nak join jugak nie..

Saturday, December 03, 2011 8:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum~~ niceee blog! follow saya balik tau?

http://husnamujahidah.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Sunday, December 04, 2011 12:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

Datang dari segmen yg sme.. hehe

http://maznishahibul.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Sunday, December 04, 2011 12:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

dtg sini dari segmen yang sama .
jemput singgah blog saya :)

Sunday, December 04, 2011 1:16:00 AM Delete! [Reply Comment]

hai...dari segmen yang sama juga..:)
follow back...

Sunday, December 04, 2011 11:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

terbang2 sini dari segmen yang same ^^

Sunday, December 04, 2011 2:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yang same..

salam perkenalan..!!!

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Sunday, December 04, 2011 8:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yg same =D
follow awk jugak :)

Sunday, December 04, 2011 9:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

dr ssegmen yg same.. follow u..
http://monsterhazel.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Sunday, December 04, 2011 10:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

Haii awak.. Datang nak ajak awak jelajah pergi blog-blog yang lain.. Eza dah jelajah sini…Awak tak nak jelajah blog kawan-kawan yang lain??? Kalau nak jelajah blog Eza, boleh pergi ke alamat ni..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Sunday, December 04, 2011 10:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

hye..jelajah kat yr blog..nice blog :)
http://faramyza.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Sunday, December 04, 2011 10:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

hye..jelajah kat yr blog..nice blog :)
http://faramyza.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Monday, December 05, 2011 2:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak datang terjah dari segmen Genkcorner...baru je join segmen ni... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Monday, December 05, 2011 8:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam..

follow sini dari segmen yg sama..

sudi2 la singgah semula...

Monday, December 05, 2011 9:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

terbang dari segmen yang sama

http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

selmat berkenalan
jom singgah sana pulak :)

Tuesday, December 06, 2011 1:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

auni datang dari segmen yang sama...jangan malu jgn segan ke blog auni pula yer..

http://nurulauni123.blogspot.com/

Thursday, December 08, 2011 11:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah dari segmen yg sama..kalau sudi ,jom singgah blog iza..:)

Friday, December 09, 2011 6:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yg same :)

follow kamu ^^

http://saiyapunyastory.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Friday, December 09, 2011 6:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yg same :)

follow kamu ^^

http://saiyapunyastory.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Friday, December 09, 2011 6:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

hye..salam blogger..datang dari segmen yang sama..done follow u..jom datang blog saya plak..=)

Saturday, December 10, 2011 3:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam...hye...singgah dari segmen yg same...follow kamoo...

jom singgah blog saye...
http://ielaynna.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Sunday, December 11, 2011 11:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Shiema singgah sini. Jom singgah dan follow belog Shiema (: jangan lupe tekan button follow ye (:
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Monday, December 12, 2011 2:37:00 AM Delete! [Reply Comment]

hye..nur terjah dri segmen yg sma..kalu sudi jmpt la dtg blog nur..jgn lupa tekan button follow yer..nur follow sini

http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogge.html

Tuesday, December 13, 2011 10:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah dar segmen yang sama n follow awk

http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Thursday, December 15, 2011 12:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

daripada segmen yang sama :)
http://lynnamalina-overtherainbow.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...