13.12.11

Segmen Ben Ashaari : 5 Blog Pilihanku 2011

Author : Nabila Medan Time : 12/13/2011 02:01:00 PM Total Comment : 15 Label :


BEN ASHAARI

Assalammualaikum.
petang ni nabila berkesempatan untuk join segmen Abg Ben Ashaari.segmen ni tutup hari ni tau! jadi join la cpt cpt!

5Blog PilihanKu 2011 :

-Sebab banyak tutorial dan tips yang sangat bergune! 
-daya tarikan dari semua entri yg kak Lyssa post.hehe

-blog comel ni.setiap entri ada gambar dan nabila suka bace entri yang ada gambar.Lagi satu,nabila suka cara penceritaan Yuyu kat dalam blog.owner dia pun comel.

-blog yang berinfo dan boleh dapat kenalan dari segmen yg diadakan.

-banyak resepi menarik yang boleh didapati dari blog ni.

-banyak info dan berita yang nabila boleh dapat dari blog ini.

5blog pilihan nabila.... Anda?


15 comments

Tuesday, December 13, 2011 2:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam perkenalan.dtg dari blog abg ben.. happy blogging dear :)P

Tuesday, December 13, 2011 3:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai nabila,terjah dri segmen sama!
sy pun sukaaa dapur tanpa sempadan.resipi best2. :DD

Tuesday, December 13, 2011 4:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah nengok blog pilihan ^^

Tuesday, December 13, 2011 4:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

ni nak nanges niiii T_T terharu kottt! terima kasih sudi terima belog yuyu!

Tuesday, December 13, 2011 4:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

yuyu memang comel..nabila pun sama..hehe...salam jengah...ni lompat dari blog Ben Ashaari ni tau

Tuesday, December 13, 2011 4:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

bila, nie list blogger famos-amos.tihihi~ mereka memang best =)

Tuesday, December 13, 2011 5:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam perkenalan..hi, singgah dari blog list segmen BA, jom lepak kt blog sy plak http://www.sakurashawl.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

Tuesday, December 13, 2011 5:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah dr blog ben,nak tengok blog2 yg jadi pilihan kwn2 lain..

keep in touch k =)

http://www.munnafendy.com/2011/12/5-cool-blog-pilihan-munnafendy-2011.html

Tuesday, December 13, 2011 6:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog Abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Tuesday, December 13, 2011 6:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam perkenalan sy dri segmen MR BEN
rupa nye byk blog yg best2

jom singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

Tuesday, December 13, 2011 9:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

as-salam..

salam ziarah rakan blogger..

jom baca 5 blog pilihan saya..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

Tuesday, December 13, 2011 10:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah blog pilihan

Wednesday, December 14, 2011 12:16:00 AM Delete! [Reply Comment]

dtg dr segmen abg Ben..
Salam perkenalan..^_^

Wednesday, December 14, 2011 9:37:00 AM Delete! [Reply Comment]

segmen sama... hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...