20.12.11

SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya !

Author : Nabila Medan Time : 12/20/2011 03:21:00 PM Total Comment : 20 Label :






Assalammualaikum.
Hoyeh hoyeh. Lyssa buat segmen lagi.sampai pukul 6ptg jer? cepat la join! jgn tunggu lama-lama :D

5 Blog Lelaki pilihan nabila :

-yg ni memang nak tabik la,nabila byk belajar pasal blogging dari diri. blog dia pon best,cara penulisan dia dalam blog pon sempoi and relaks jer.
-yg ni pun jiran-jiran ngan Lyssa and Ben Ashaari kan kan? *pemes.hikhik. nabila suka blog ni sebab byk resepi yang dia share.kebanyakan resepi dia semua nye senang n mudah difahami.
-ni blog byk bagi sumbangan kat nabila antara nye trafik dan follower.dulu Chegu Zubir memang selalu buat segmen,nabila pun memang selalu join segmen dia.Jasa dia akan nabila kenang :) 
-blog ni memang suka buat nabila termimpi-mimpi la.hikhik. kalau masuk dalam blog dia terase di awan-awangan seperti bermimpi gitu.hehe.nabila kenal blog ni pun masa lagu "putus ditwitter" sedang famous,sejak tuh nabila terus ikut perkembangan blog tuh.
-yang ni pun sedara ngan Lyssa,Mat Gebu and Ben Ashaari kan? kehkeh.manyak betul sedara nih.blog ni best sgt! why? entah la,suka bace entri dia....


Kelima-lima blog diatas memang nabila tabik sangat sangat! blog otai kan? hehe.btw,tu blog lelaki pilihan nabila.Pilihan anda ? *mcm iklan pulak!



20 comments

Tuesday, December 20, 2011 6:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya mira hehe , dari segmen kak Lysa :) hhaha salam kenal yok !

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Tuesday, December 20, 2011 6:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

utry dr segmen yang sme...putry pun mint ben jugak..

jom terjah sini

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Tuesday, December 20, 2011 6:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam sy dtg dri segmen lyssa
sy nk terjah blog pilihan awk

jom singgah sekali

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Tuesday, December 20, 2011 7:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehehe
kenal sume!

Tuesday, December 20, 2011 7:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hit me back! http://maketheworldloveyou-keyh.blogspot.com/
jogging & follow sini :)

Tuesday, December 20, 2011 8:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam...ayu datang dari segmen sama...jooom singgah ke blog ayu...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Tuesday, December 20, 2011 8:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

dtg dr segmen yg same ..
jemput singgah blog saye gak
http://rainingofmylife.blogspot.com

Tuesday, December 20, 2011 9:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hi.. jom main tembak-tembak kat sini..join GA kak lily.. :)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Tuesday, December 20, 2011 9:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

tak tau pulak encik mimpi ada blog..suka gak dia sejak lagu tu hihi

Tuesday, December 20, 2011 10:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal

Tuesday, December 20, 2011 10:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

Eamai yea yang listkan Abang Ben? hihi. Untung la.. hihi

http://maznishahibul.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Tuesday, December 20, 2011 10:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

aeiz singgah dari segmen yang sama =)

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Tuesday, December 20, 2011 10:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

hyep! dri segmen kq lyssa gak! nice.. :)

Tuesday, December 20, 2011 11:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

Singgah sini dari segmen yang sama. Assalamualaikum. Ohya, saya suka blog ni. Ceria betol. Hehe :) Keep in touch yo...

Tuesday, December 20, 2011 11:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

datang dari segmen kak lyssa sambil follow. kalau sudi singgah la blog saya dan follow sekali. hihi

Wednesday, December 21, 2011 1:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam...saya datang dari segmen yang sama...sudah follow...follow saya balik yer...terima kasih..

.http://www.liyanasyafiqah98.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Wednesday, December 21, 2011 11:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

Coming from segmen kak lyssa. Jemputlha. Follow yours .

http://zainick12.blogspot.com/

Thursday, December 22, 2011 12:46:00 AM Delete! [Reply Comment]

Singgah dari segmen sama..Dah terjah blog kamu dan list yang diatas..Ada masa terjah lah blog saya balik http://saranghaesolehah.blogspot.com

Thursday, December 22, 2011 9:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam nabila,
maaf abg eq lambat singgah sebab semalam baru abes present tesis PhD abg eq.
so hari ni free dan abg eq komen blog nabila..
all the best to you and good luck.


ikhlas,
abg eqbalzack

Sunday, February 26, 2012 4:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam nabila...tak sangka c.z sebaris dengan blogger2 otai..tq nabila..jasamu ku kenang jua...:)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...