20.12.11

Saya Sertai Bloglist Miss Nadya

Author : Nabila Medan Time : 12/20/2011 03:46:00 PM Total Comment : 3 Label :



Assalammualaikum.
byk pulak nak update petang ni.hehe.sape Miss Nadya? Miss Nadya ialah Kak Nad.sape Kak Nad? Kak Nad ialah Miss Nadya and blablabla..... *main-main pulak =,=
Petang ni kak Nad ada buat satu bende yg bernama "bloglist" .tutup? tak ada pulak dia tulis , mybe sampai 2020? *Oh NO! kenapa nabila banyak membebel petang nih eik? huh,takpaham betul.Siapa siapa yang nak join,klik-klik jer banner atas tuh.oke? Dengan ini,nabila mengistiharkan...nabila akan bentangkan red carpet untuk Lily dan Mizs Azney untuk datang ke blog Miss Nadya . *maksud tag.

 Maaf kak Nad! tetibe mood nak merapu pulak =,=


3 comments

Tuesday, December 20, 2011 3:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

yunk..nk minta tlg kamu..sys nk minta tlg kamu bt tuto mcm kotak2 kt blog kami nie ha..sebelah entry kamu yg de kotak2 siap de corak2 pink lagi..cumel..sys xpndai laaa..help me pls..ouh yaaa sys da follow ut blog.. JEJAKI SYS KEMBALI AT HTTP://CEKOLATCELOP.BLOGSPOT.COM.TQ

Tuesday, December 20, 2011 5:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehehe..thanks join sayang...adeh..tarikh tutup nanti akak bagi tahu..mungkin 1 hb kot..:)

dah masuk bloglist dah..:)

mood hepy ea sayang..:)

Tuesday, December 20, 2011 10:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam...

teruja melihat blog ni..blog yg cantik...* i folo..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...