17.12.11

Saya Ada Bakat Terpendam..hehe

Author : Nabila Medan Time : 12/17/2011 02:15:00 PM Total Comment : 11 Label :


Aktiviti 4 Dari Geng fiQ'Ra : "Bakat Terpendam".

Blogger Card :

Bakat Terpendam saya :
1.Suka Buat Cerita Pendek Yg Ber"dailog"(like comic).
-Bakat ni terlatih ketika Usia 11Tahun.Keinginan bermula apabila melihat kakak nabila buat cerita berdailog kat buku tulis dia.Bermula dari situ nabila suka dan minat dalam bidang penulisan.#Contoh Cerita Pendek/tak berdialog (yg nabila buat).Bakat tuh nabila sambung ke blogging :D

2.Bidang jahitan
i.Jahit manik di baju
-ni tergolong dalam hobi jugak,nabila memang suka pasal bab-bab menjahit ni dan nabila memang suka mencube.
ii.Buat/jahit bantal
-yang ni nabila buat saje-saje jer.Tgh bosan dan kebetulan tgh rajin tapi kire bakat jugak kan?.nabila dapat siap kan dua biji bantal 1 bentuk LOVE dan lagi satu bentuk TULANG.


3.Tentang Blog
i.Edit Blog
-hari tuh ada beberapa blogger baru yg mintak tolong nabila edit kan blog dia.
#Hasil1 #Hasil2 #Hasil3 #Hasil4 (blog yg nabila edit.tu je yg nabila ingat,blog lain nabila lupe).Yg Terbaru! #Hasil5 Dan #Hasil6
ii.Buat Header
-Hasil header yang telah nabila buat.Ada jugak nabila buat dan bagi freebies Header #Freebies
Nabila Medan
(: Just Us :)
(org punye)

(org punye)

Itu bakat terpendam nabila.Terpendam dari MakAyah,sebab mak dan ayah nabila tak tahu pun yang nabila pandai tahu edit blog dan buat header.Mak dan ayah nabila pon taktahu yang nabila minat/suka bidang penulisan.Yg bidang jahitan tuh,diaorg tahu la.

Selain tuh,nabila jugak ada bakat jadi Chef! tak percaya? terserah,makcik2 nabila tahu la bakat nabila ni,sebab kalau ada kenduri-kendara mmg nabila ni tukang rasa makanan,tukang motong-memotong.hikhik.Sampai makcik nabila kata "ko dah besar jd Chef je la,kerja kat dapur je.Amin.."

Senarai Pendek bakat terpendam nabila :
1.Suka buat kisah/cerita yang berdailog
2.Dalam bidang Jahitan
3.Dalam Hal Blog
4.Pakar Memasak!

Tolong komen.nabila perlukan komen korang ^^


11 comments

Saturday, December 17, 2011 2:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

bestnya nabila nnt blh la ajarkn ek.. =)

apa2 pn dh follow nnt follow la jgk ek...

anakadamsedangbercerita.blogspot.com

Saturday, December 17, 2011 2:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah2..bnyak betol bakat dye :) hihi

Saturday, December 17, 2011 3:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh . byk nye bakat Nabila :)
nyway, gudlck yer :D

jom singah sini plak .

sweet-smiles-sharing.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

Saturday, December 17, 2011 3:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh . banyaknye bakat dye . best lah ~

Saturday, December 17, 2011 4:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wah,bestnya pandai edit blog.Saya ni belajar banyak kali pun tk pas2 =P

gOOD LUck ya!Nantikan entri sye.. :]

Saturday, December 17, 2011 6:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wahhhh menjahit pon ana minat . nanti kite belajar sesame eyh hehehe Gud lux XD

Saturday, December 17, 2011 8:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

hoho..bakat yang hebat. saya tak suka menjahit..ekeke.. saya menjahit bila kain koyak dan sebgainya saja.. haha..

jemput singgah.

http://khusyee03.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

Saturday, December 17, 2011 9:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila suke menjahit?? huhu
bagus tu..nanti senang hidup..saya kalau menjahit, jahanam mesin mak saya..HAHA

Sunday, December 18, 2011 2:48:00 AM Delete! [Reply Comment]

bagus..akak pun suka masak..hehe

Sunday, December 18, 2011 11:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam,nabila...
jom ke blog sy...
awak ditag dlam satu GA ny... =)
http://coretanhatisigadis.blogspot.com/2011/12/ga-for-newbies-end-year-2011.html

Tuesday, December 20, 2011 2:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

hebatnya bakat adk.. akak teruja yg first tu.. menulis dialong pendek.. edit blog tu, mmg ramai dah tahu :)

jgn sia siakn bakat yg adk ada tau ;)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...