16.12.11

Rindu Kawan.

Author : Nabila Medan Time : 12/16/2011 10:54:00 AM Total Comment : 2 Label :



Assalammualaikum.
Pejam celik pejam celik jer masa dah berlalu.Bulan depan dah mula sekolah balik.Rasa macam sekejap jer cuti.Bile cuti sekolah , "Rindu la ngan kawan".Bile masa sekolah , "Ish! bosan la ngan dia ni,asyik-asyik muka dia jer".Buat masa sekarang memang rindu la ngan diaorang.Lama tak jumpa,ada yang ajak nabila keluar tengok wayang.Tapi jawapan nabila "Hmm,takpe la lain kali".Pasal apa pulak la bagi jawapan macam tuh? Nabila tak biase keluar ngan kawan-kawan.Entah la kenapa,lebih suka duduk terperuk kat rumah jer.Lebih selesa keluar ngan family,itu semesti nye la kan! Kawan-kawan nabila pon dah tahu yang nabila memang jarang keluar.Kalau keluar pon setahun tak sampai 10kali keluar ngan kawan.Budak baik katakan.haha.
Tak sabar nak tunggu bulan depan.boleh mengumpat gelak-gelak ngan diaorang balik :')


"Diaorang ada ker yang rindu aku?"

Akhir kata :
Sebelum nabila lupe , nabila nak mintak tolong ngan korang.Tolong tekan iklan ChurpChurp nabila kat bawah header tuh.Tekan setiap hari lagi la nabila suka.(nak simpan duit,nak bagi something kat follower blog ni nanti,InsyaAllah)



2 comments

Friday, December 16, 2011 11:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

mesti diaorg rindu punyer.. hehe.. alaa best nyer masih skolah lagi.. sy dah tak boleh dah.. haha

Friday, December 16, 2011 11:32:00 AM Delete! [Reply Comment]

dah nk masuk sekolah dah ea dear..:)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...