2.12.11

Pines Fun, Fearless, Fabulous Contest

Author : Nabila Medan Time : 12/02/2011 08:13:00 PM Total Comment : 1 Label :



Hai.selamat malam semua.malam ni nabila nak join satu contest ni Pines Fun , Fearless,Fabulous Contest.Contest yang dianjurkan oleh blog http://www.ralphpines.blogspot.com/ and http://houseofpines.blogspot.com/. Tarikh due nye pada 20 Dec 2011.masih sempat untuk korang join kan ? Contest ni dibhgia kan kepada 2Kategori . Satu Kategori untuk Customer and lagi satu untuk semua.and nabila join kategori yang kedua :) Syarat semua mudah , hadiah pun boleh tahan .
Sekarang mase untuk ME-REVIEW barangan di House of Pines Boutique!
Apa yang ada di House of Pines Boutique ?
(macam macam ada! Scroll kebawah oke)
LOVELY SHIRT COTTON DRESS
CINDERELLA FLOW SKIRT
PUTERI HOODY CARDIGAN
JESSICA LONG CARDIGAN
HUSH HUSH JACKET
QISTINA DRESS
MS DIANNA HOODY LYCRA PUFF

REVIEW Barangan Di HOUSE OF PINES
Hah! nabila dah nampak dah.mata korang semua nga jeling jeling kat barang barang tu kan ?
Kalau tertarik terus je pergi ke blog tu oke ?
Actually ada macam macam lagi barangan kat situ , tapi korang kena pergi tengok sendiri la :P
memang rase nak menjeling jeling jer sebab semua nye cantek cantek.(jangan sampai juling oke ?)
Semua nye HANYA DI :
HOUSE OF PINES
House of Pines Boutique

p/s : jangan lupe pergi ke House Of Pines' blog oke ?

1 comment

Saturday, December 03, 2011 11:52:00 AM Delete! [Reply Comment]

nabila..akak tag nie...

http://greennnpanda88.blogspot.com/2011/12/contest-blog-superawesome-by-sha.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...