27.12.11

Pengakuan Tak Berani Mati!

Author : Nabila Medan Time : 12/27/2011 10:58:00 PM Total Comment : 3 Label :



Assalammualaikum.
Tajuk entri macam takleh bla pulak.haha.Actually pengakuan pasal segmen yang sedang berlangsung di blog ini seperti jualan langsung akhir tahun (bak kata kak Khumera Ismail).Sebenarnye,mula-mula nabila nak letak tajuk "Segmen : Up Follower Sempena Akhir Tahun!" tapi disebab kan nabila takut nabila tak mampu nak bagi Follower yang begitu ramai untuk korang,tajuk tu telah ditukar kepada "Segmen : Up Traffik Akhir Tahun!".

Faham kan? nabila tak nak la bile nanti ada yang merungut kat nabila dengan kata "Eh,follower saya tak naik pon!".Sebab tu la nama segmen tu nabila tukar.sebab takut tak boleh bagi apa yang korang mahu kan. kalau traffik tu mybe boleh,tapi tak ada la sampai bertingkat-tingkat seperti bangunan KLCC tu. nabila hanya mampu beri traffik yang terbaik jer.kalau korang nak traffik lebih,boleh! dengan syarat korang kena lah rajin Blogwalking kat blog peserta lain dan tinggalkan komen n link entri korang.Insyaallah mereka akan balas kunjungan korang balik.

Banyak pulak nak nabila nak melalut malam ni.haih.Insyaallah senarai yg join nabila akan keluarkan esok or lusa.then lepas tu,korang kena rajin-rajin blogwalking kalau nak up traffik! kalau tak memang tak jalan la.Terima kasih sebab baca leteran nabila malam ni sampai habes!

Bob Esponja dançando
Bila larut malam.....

3 comments

Tuesday, December 27, 2011 11:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

nicee t wat segmen g taw along hehe

Tuesday, December 27, 2011 11:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

rajin buat segmen

SAMPAI HATI TIBI LAPAN SIARKAN CERITA NIH!
REMUK HATI AKU
http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/khinzir-jadi-watak-utama.html

Tuesday, December 27, 2011 11:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

eh? nabila ade wat segmen ke? xprasan lak akak~...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...