25.12.11

Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com

Author : Nabila Medan Time : 12/25/2011 03:17:00 PM Total Comment : 4 Label :





Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011

Blogger Aktif itu saya! hikhik.
nabila adalah seorang blogger aktif sejak Oct 2011.sebelum ni aktif tapi takberapa nak aktif sangat.Sejak Oct 2011 nabila lebih kerap update di blog ini mengenai perkembangan terkini.
Shoutbox semesti nye wajib disetiap blog,blog nabila pun ada jugak kotak jerit-menjerit ni.kalau nak jerit boleh la jerit kat Cbox! atau kat sidebar blog ni.Tak cukup ruang lagi , boleh la jerit kat ruang komen ni.Thank You.


4 comments

Monday, December 26, 2011 12:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

medan tu nme awk eh?? smile n follow yup.. =)

Monday, December 26, 2011 12:53:00 AM Delete! [Reply Comment]

Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta ke-11 yang join... :)

Monday, December 26, 2011 4:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah..nk gak la, hehe..

Monday, December 26, 2011 11:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

dari segment sama,, :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...