17.12.11

New Header (Again)

Author : Nabila Medan Time : 12/17/2011 11:00:00 AM Total Comment : 10 Label :

Assalammualaikum.
Mood hari ni main selongkar Adobe Photoshop.konon nak main conteng-conteng jer,tetibe tangan g buat header baru.hehe.Header simple jer,3D Birdies Brush yang ada kat header tu nabila ambil/credit dari blog AskarrPink! cantik kan? 
Hasil nyer :
Nabila Medan

Motif header? Motif Entri ni?

Akhir kata :
kenapa sekarang,setiap kali nabila buat entri kena ada "akhir kata?"

10 comments

Saturday, December 17, 2011 11:04:00 AM Delete! [Reply Comment]

comel nye..kreatif la.hehe.:P

Saturday, December 17, 2011 11:05:00 AM Delete! [Reply Comment]

nak tanye ni , kalo kite buat tab menu , macam mane kite nak post dlm kategori yg kite dah wat tu ?

Saturday, December 17, 2011 11:05:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantiknyer sayang...nk jugak boleh??tp bukan blog akaq punyer...sebab dia nk letak tulisan jewk...kalau kene cas..contact akaq kt fb boleh??

Saturday, December 17, 2011 11:11:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantiklah header awak :D
awak edit pakai ape ?

Saturday, December 17, 2011 11:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

@nur aliah : Buat New Pages :)

Saturday, December 17, 2011 12:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Abyllazz : Pakai adobe photoshop

Saturday, December 17, 2011 1:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

alamak , tak faham la .
bole buat tutorial tak mcm mane nak post dye ?

Saturday, December 17, 2011 1:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

@nur aliah : contact fb nabila kalau nak senang :)

Saturday, December 17, 2011 1:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

okeh2 .

Saturday, December 17, 2011 3:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

lawa lah header tu nabila ..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...