11.12.11

JOIN EYKAMEOW 1ST GIVEAWAY!

Author : Nabila Medan Time : 12/11/2011 05:53:00 PM Total Comment : 0 Label :




Assalammualaikum.
Petang ni nabila nak taip laju laju sebab nak Join Giveaway ni!
Tarikh tutup masih belum diberitahu sebab tu la nak kena join sepantas yang boleh.
Nanti melepas pulak kan :D

Actually ini first time nabila masuk blog ni.Seperti kata pengunjur Giveaway ni "tersesat" , memang nabila tersesat pon.Tetibe jer termasuk ke dalam blog tu.Walaupun first time,tapi nabila suka sebab nye blog tu simple and nice.Lagi satu nabila suka ialah nabila suka bace Si Gadis Eykameow merapu dan melalut masa bercerita dalam blog,nampak kemesraan alam la kan.hehe.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...