5.12.11

GIVEWAY Lil'Qarmaa DARI CIK FA

Author : Nabila Medan Time : 12/05/2011 11:59:00 AM Total Comment : 2 Label :



Assalammualaikum.Pagi ni nabila nak join Giveway lagi! Giveway Lil'Qarmaa Dari Cik FA.Giveway dari blog yang beralamat di blog Cik Fa and Blogshop Lil'Qarmaa.Giveway ni tamat pada 25 Dec 2011.Tekan Banner kalau nak join :)

REVIEW Blogshop Lil'Qarmaa
Antara Barangan Yg Terdapat Di Lil'Qarmaa blogshop

OMBAK RINDU SILK SHAWL
LONG CARDI HOODIE
BRANDED SATIN SHAWL
LOLIPOP FLAT SHOES

Tu ANTARA jer!
Kalau dah terpikat dan memikat hati korang.
Korang boleh pergi ke blogshop nyer.Sambil sambil tu , boleh sambung cuci mata kan?

(dengar pantun ni)
Cantek sungguh si gadis jelita ,
memakai barangan dari blog Lil'Qarmaa ,
apa salah nye kalau dapat barang percuma ,
kalau menang itulah rezeki nama nya.

Hoi Hoi semua gadis diluar sana ,
Kat sini ada orang buat Giveway la! ,
tekan banner kalau nak turut serta ,
sebelum 25 Dec 2011 tahun ni la.

Semua nye hanya di : http://lil-qarmaa.blogspot.com/

Syarat :
Wajib ada blog (/)
Wajib Follow Blogshop dan sunat Follow BlogCikFa (/)
Sunat Like Fanpage Lil'Qarmaa (/)
Letak banner dlm entri dan link kan (/)
Buat review (/)
Tinggalkan link entri (Ontheway)
Wargenegara Malaysia (/)

2 comments

Monday, December 05, 2011 1:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

dah joined! thank you bagi tahu!

Tuesday, December 06, 2011 12:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

wow..siap pantun gitu.,,,
tq dear join..
good luck

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...