12.12.11

Free service has to stop(ShoutMix)

Author : Nabila Medan Time : 12/12/2011 04:50:00 PM Total Comment : 0 Label :

Assalammualaikum.
sekarang nga hot pasal service free shoutmix akan diberhentikan kan? (hot la sgt).
Kalau shoutmix menghilang akan ada yg berganti.Lepas ni keluar la yang baru.Tunggu jer la.
Dah dia kata nak berhentikan,apa boleh buat.Tak kan la nak paksa,pujuk rayu kat orang tu agar tak berhentikan shoutmix free tu kan? Ada hak ker? Oke.Dah diam.


Lepas ni nak update pasal tarikh tutup segmen yang nabila buat tu.sape yang belum join dan rase nak join.Lebih baik join cepat cepat.yang sudah join tu,nabila dah update senarai yg sudah join.korang boleh la blogwalking sama sama.Eh Eh.Lari daripada tajuk dah ni.hehe.
Bye!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...