10.12.11

"Done Follow You.Follow Me Back!"

Author : Nabila Medan Time : 12/10/2011 12:38:00 PM Total Comment : 10 Label :



Assalammualaikum.

selamat pagi yang dah masuk tengah hari sikit ni.hehe.Hari ni nabila tengah rajin tekan "button Join this Site".Siapa siapa yang ada tinggalkan komen kat nabila dekat satu entri segmen tu.Nabila suda follow korang.Tapi ada separuh yang nabila tak dapat nak follow.Sebab? Tak ada button "Join this Site".kalau korang gune button ala-ala tumblr tuh,sejujur nye nabila cakap nabila tak dapat nak follow korang.Sebab? Tengok Sebab dan Akibat! . Ada lagi satu sebab nabila tak dapat follow korang iaitu sebab loading tak habes habes/lambat.Internet sekarang tak berapa nak laju.Nabila tak dapat follow sekarang.Nanti nabila follow.Kalau blog yang loading dia cepat nabila akan follow .oke.

Ada lagi satu.Jangan la menipu boleh tak? Cakap dah follow tapi tak follow pon.Macam mane?
Lagi,korang tinggalkan jejak kat shoutbox suruh nabila follow balik.Bile nabila klik link nama korang.Dia pergi ke email yahoo,bukan ke blog.Why?
Sekali lagi,ada yang tinggalkan link kat shoutbox.bile nabila tekan link nama tuh "Blog not found.Sorry the blog you were looking for does not exist".Hmm.

Peringatan lagi satu,kalau korang ada join segmen ke giveaway atau contest.Tolong jangan "private" blog boleh tak? Macam mane orang nak follow blog korang kalau korang "private".
Rugi je kalau korang "private".Check setting blog tuh betul betul.oke?

Itu jer update untuk masa sekarang ni :)
Bye bye.Happy Blogging! Peace (^_^)v






10 comments

Saturday, December 10, 2011 12:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

yuppp.. pesanan yg sangat2 pnting.. banyak blogger baru selalu buat mcm tu :)

Saturday, December 10, 2011 1:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://artikaeid.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

hehe..ag..
done following u..

Saturday, December 10, 2011 1:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

errr ~ bukan sye kannn ? ngeh3~

Saturday, December 10, 2011 1:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

sangat setuju. yg tipu dh follow tu paling aneh T__T ade jgk org mcm tu rupanya +__+

Saturday, December 10, 2011 1:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

@nita : bukan la :)

Saturday, December 10, 2011 3:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam, nabila.. boleh aja tak cm ne akak nk wat iklan cm kat bwh header nabila tu.. tq!

Saturday, December 10, 2011 3:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

stuju sgt ngan nabila..hehe.. kdg2 kite nk follow org tue blk, tp die gi privatekn blog lak..or die xltak link blog die dlm blogger profile..

Saturday, December 10, 2011 4:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

kakyong dah malas nak maik port sgt pasal sapa follow sapa tak...

janji ade kawan2 singgah blog & memeriahkan blog... x kesah follower sikit, janji ade org komen dgn n3 blog... ;)

Saturday, December 10, 2011 5:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

setuju sesangat ngn ni :)

Anonymous
Wednesday, May 29, 2013 7:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

Every weekend i used to pay a quick visit this website, as i want enjoyment,
as this this web page conations really fastidious funny
data too.

Also visit my website; electric oven ranges

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...