21.12.11

Daftar ChurpChurp Sekarang | Blogger Baru

Author : Nabila Medan Time : 12/21/2011 06:57:00 PM Total Comment : 2 Label :



Assalammualaikum.
Petang ni nabila tak buat entri pape.Cuma nak share kat blogger-blogger baru yang still belum tahu mengenai ChurpChurp.
1.Bagi yang ingin Mendaftar #Click Here!
2.Bagi yang ingin Menderma #Click Here!
3.Bagi yang ingin Membantu #Click Here!

ChurpChurp ini lebih kurang macam Nuffnang and says.my jugak.Cara nye senang jer,hanya perlu daftar.Share iklan dengan kawan-kawan korang.Dan korang akan dapat ganjaran daripada pihak ChurpChurp.Contoh,korang akan dapat 0.20sen setiap kali org klik iklan korang.0.20sen kalau disimpan lama-lama tak ke banyak kan?

nabila suka sangat ngan Gile Internet Sale! boleh dapat Iphone4s lagi tuh!
korang dah Register belum ni?



(Daftar Sekarang! Tekan Gambar!)

2 comments

Thursday, December 22, 2011 12:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

kenapa duit churp2 sy tak naik ??

Thursday, December 22, 2011 6:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

owh, macam tu ke?dia tak clash ye dgn nuffnang?...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...