28.12.11

Bonus Wednesday! RM 0.40 per click! | ChurpChurp

Author : Nabila Medan Time : 12/28/2011 05:42:00 PM Total Comment : 6 Label :



Assalammualaikum.
Ada beberapa topik yang nabila nak cerita ....

Topik 1 :
Cerita pasal Bonus Wednesday kat iklan ChurpChurp! semua tahu kan , kalau setiap hari rabu... bukan sahaja akan berlangsung #WW (Wordless Wednesday) .tapi ada satu lagi acara yang best dari ChurpChurp iaitu #BW bukan blogwalking tapi Bonus Wednesday! setiap kali hari rabu menjelma , iklan ChurpChurp korang yang orang lain click/tekan.. korang akan mendapat RM 0.40 per/click! itu la yang di katakan sebagai bonus hari rabu. Menarik dan istimewa kan hari rabu ni... 

Topik 2 :
Alhamdulillah segmen berjalan dan merangkak dengan lancar sekali.Tepat pada jam ini iaitu jam 5 : 20 PM , nabila dah dapat 80 blog dan blogger yang sudi memeriahkan segmen kali ni. Rasa best pulak bile segmen ni berjalan lancar.Bagi yang belum join.mari la join sama-sama oke! 

Topik 3 :
Semalam nabila dapat comment dari "unpuple" dia kata entri nabila tak best , untuk dia... apa yang boleh nabila katakan ialah "tengs!".kalau tak best tak payah la baca dan penat-penat datang sumbang traffik kat sini.nabila tahu dia taknak dedah kan identiti dia sebab dia "malu" bukan "pengecut" kan? Malas nak layan Si pemalu macam ni...

Bonus Wednesday Today!
-Say Tengs To Good Time.



6 comments

Wednesday, December 28, 2011 6:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

si pemalu kadang2 buat orang lain sentap. kalau tak suka blog org lain, berlalu tanpa kata lebih baik ... jgnlah dikutuk2 pula...huk huk

Wednesday, December 28, 2011 6:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehehe sabo je la :)

Wednesday, December 28, 2011 7:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

da klik churp2 kamoo.. jgn lupa singgah blog eqa & klik2 jgk tau... dasunshinelove.blogspot.com

Wednesday, December 28, 2011 8:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

yeah, rabu memang bnyk yg istimewe.. :)

Wednesday, December 28, 2011 8:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

yeah, rabu memang bnyk yg istimewe.. :)

Wednesday, December 28, 2011 8:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

sian kan hidup dia cemburu pada org lain tu.huhuhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...