18.12.11

Bile Seorang Blogger Nak Stop Blogging.Ini Yg Terjadi | For You GenkCorner!

Author : Nabila Medan Time : 12/18/2011 11:26:00 AM Total Comment : 14 Label :



Assalammualaikum.
Seriusly , nabila memang benci kalau ada blogger yang cube nak jatuhkan blogger lain.Dan ada lagi satu iaitu bile "someone" suka dan gembira bila ada blogger yang nak berhenti dari blogging.Eeeww,apsal korang suka sangat? Mybe sebab korang fikir kalau Dia stop blogging,korang akan hilang la sorang "pesaing" korang dalam dunia blogging ni? Then korang fikir korang boleh jadi lebih hebat? Macam tuh? kite blogging ni bukan nak cari "pesaing".

Ini berlaku pada blogger Genk,siapa yang tak kenal dengan dia kan? nabila bace entri dia mengenai ANON Dan TETAMU Yg Pengecut.Korang nak tahu apa yg dia cakap kat Genk? Dia Cakap "Yeay! Genk nak tutup blog".What the? Genk memang ada bagi tahu yang dia nak berhenti blogging dan itu yg dia dapat.kenapa bukan sebuah penghargaan? Penghargaan daripada apa yang dia kongsikan kat blog dia dengan korang? 

Nabila kenal Genk masa join segmen dan nabila dapat tahu dulu dia memang gile segmen macam nabila.Sangat happy dapat share pengalaman bersegmen dengan Genk.Dan nabila rasa sedih bile dapat tahu dia nak stop blogging.Ramai juga blogger yg sedih bile dapat tahu hal sama.Tapi kite tak boleh buat apa,itu keputusan dia... Apa yang nabila boleh cakap,nabila akan selalu rindu kat c genk.moga terus success dia luar sana! :'|

Endah kan kata-kata ANON dan TETAMU tu.mereka memang pengecut.Jujur nabila cakap,nabila pernah alami benda yang sama macam yg genk dapat.Semoga terus bersabar.

Happy Birthday jugak buat Genk! nabila akan selalu rindu genk.
#Hari Terakhir Genk. Sorry tak ada hadiah.Ini lah hadiah buat Genk.


p/s : nanti ada masa,sambung la blogging balek ye Genk!

14 comments

Sunday, December 18, 2011 11:30:00 AM Delete! [Reply Comment]

cp sokong! =) hidup genk!

Sunday, December 18, 2011 12:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

genk terbaik!!!! =D

Sunday, December 18, 2011 12:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

xperlu dengki ng org lain, org ske blog kite comfirm org akan ikot =))

Sunday, December 18, 2011 12:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

alaaa, janganlah stop blogging genk. apepon we will wait for you untuk continue blogging (:

Sunday, December 18, 2011 1:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

alamak ter tag adik sayang kat entry kakak..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/happy-bufday-c-genk.html

Sunday, December 18, 2011 3:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

Maksi nabila..genk akan rindu ngan nabila..kita kan gila segmen hehehe ^^

Sunday, December 18, 2011 4:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai,pendengki betul..akak pun dah kena tapi buat tak tahu jer...

Sunday, December 18, 2011 5:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehe...sbelum ni panas ke??;)

Sunday, December 18, 2011 8:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

Anon mmg begitu,hidup masih tak bertamadun. Neway best of luck utk genk :)

Sunday, December 18, 2011 9:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

selama hampir 3 tahun berblog ni, belum pernah lagi kena dgn anon.. mungkin ada lah kot di shoutbox.. tp tak amik port pun..

nabila tukor header ya.. nampak lain sikit..

Monday, December 19, 2011 3:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

la ye ke.... dulu Genk selalu gak singgah blog azza.. takdelah lepas ni..

Monday, December 19, 2011 9:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

betul2x......nak genk balik...suke bace entry dy....:(

Tuesday, December 20, 2011 8:16:00 AM Delete! [Reply Comment]

isy..ye ke? dahsyatnye la anon tue..

Tuesday, December 20, 2011 9:23:00 AM Delete! [Reply Comment]

kenapa lar nak layan sangat orang tak cukup sifat macam anon.. keep blogging yaww..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...