9.12.11

BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN

Author : Nabila Medan Time : 12/09/2011 05:11:00 PM Total Comment : 18 Label :


BEN ASHAARI

Assalammualaikum.Petang ni nabila join segmen dari Ben Ashaari.Siapa yang tak kenal dengan blogger ni? Tipu la tuh kan? hehe.Hmm.Ben Ashaari suruh Jelaskan kenapa blog nabila ni lain daripada blog lain.

1.kadang-kadang nabila akan cerita tentang pengalaman yang nabila alami yang orang lain tidak merasai.(share pengalaman)
2.Suka Join macam macam aktiviti yang blogger lain buat.So,korang pon boleh dapat banyak update mengenai aktiviti laen di blog ni.
3.akan update setiap hari sekurang-kurang nye 3entri.kira nye pengunjung blog ni tak akan bosan dengan entri lame.
4.nabila akan selalu update dan berkongsi tutor/tip baru terutama nye khas untuk titipan blogger baru.
5.blog ini adalah blog yang Original dan tidak mengamalkan copycat.Segala entri yang ada adalah original nabila yg taip kecuali ada diletakkan credit.

Banyak pulak nabila melalut.Ada ke yang bace? hehe.
Join cepat tau sebelum 11 malam ini!




18 comments

Friday, December 09, 2011 5:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

memang dari yang lain hehe ^^
singgah dari segmen yg same :)

Friday, December 09, 2011 6:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila lau ade button utk ke entri yang ada tutorial tu lagi menarik hehehehe pendapat je..pepepon salam kenalan :)
|http://www.areliff.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html|

Friday, December 09, 2011 7:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

SINGGAH BLOGWALKING ..ADA CERPEN SEDIH DI BLOG ACU... ------> http://teyhasahaje.blogspot.com/2011/12/cerpen-monolog-jangan-lupa-namaku.html SANGAT2 MEMERLUKAN KOMEN AWAK YG MEMBINA ~ DTG TAW ..NANTY ACU DTG BALIK BLOG AWK..TENKS :)

Friday, December 09, 2011 10:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

datang dari blog abg Ben, join segmen...nice blog...dah follow sini...jgn lupa ke belog Idiey jgk ya:) dari Idiey - http://milosejuk.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Saturday, December 10, 2011 12:52:00 AM Delete! [Reply Comment]

heyy ,, datang dari segmen same ,, singgah sini n follow ,, http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Saturday, December 10, 2011 1:11:00 AM Delete! [Reply Comment]

sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

Saturday, December 10, 2011 1:13:00 AM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yang sama :)

Saturday, December 10, 2011 1:44:00 AM Delete! [Reply Comment]

ezzat singgah sini.
jemput singgah blog ezzat jugak ye

http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

Saturday, December 10, 2011 5:54:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam kenal dan follow :)

www.akumad.com

Saturday, December 10, 2011 6:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

Saturday, December 10, 2011 8:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

dtg dari segmen yg sama utk follow sni .. kalau sudi follow la blk yer :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

from sabah, with love ^^

Saturday, December 10, 2011 8:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam,
hi nabila.. korie terjah blog awk yea..
salam kenal yea

http://pinkexia.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-dari.html

Saturday, December 10, 2011 10:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

Eza singgah sini dari segmen yang sama ^^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Saturday, December 10, 2011 2:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah n follow sini

http://pinkypinxes90yahoocom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Saturday, December 10, 2011 8:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

hye awak,, dtg dari segmen Ben Ashaari... follow awak! kalau sudi, follow balik yew..

salam kenal ! ^0^

http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Sunday, December 11, 2011 12:01:00 AM Delete! [Reply Comment]

Ye, memang belog awak lain dari yang lain. HEBAT ! jom singgah belog Shiema (:

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Monday, December 12, 2011 1:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah dr segmen yg sama...done follow u...meh dtg blog sy plak ye...klu sudi follow kembali:)

http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Monday, December 19, 2011 3:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam singgah dr segmen yang sama=)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...