17.12.11

Alhamdulillah.Selesai Edit Full Blog Mereka :)

Author : Nabila Medan Time : 12/17/2011 11:51:00 PM Total Comment : 6 Label :



Assalammualaikum.
huh.dari petang tadi ngadap komputer sebab nak siapkan blog ni.Ada dua blog yg nabila edit hari ni.Mintak-mintak mereka suka.Actually nabila taktahu nak carik background yg comel2 kat mane.sebab tuh background dia org sama kan? hehe.

Awal-awal nabila cakap,nabila memang taktahu menahu kalau nak editkan blog orang,sebab memang fail punye! Setakat edit blog sendiri boleh la.Kalau edit blog orang,kite kena fikir macam-macam:
-orang tuh nak background mcm ni ker?
-header ni lawa ker?
-tema ni sesuai ker?
Macam-macam yang nak kena fikir sebab tuh nabila tak berapa suka.hehe.

Hasil Yg nabila dpt buat hari ni :
(1).Blog
#JustUs
(2).Header
(: Just Us :)

-semua pattern sama jer kan? Diaorg mintak pattern yg sama,nabila buat la pattern sama.hikhik

Itu jer Entri untuk malam ni,penat sgt ni.Nak Off.Nak tido.Nite All :D

6 comments

Saturday, December 17, 2011 11:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

semuanya comel2...hehe...nmpk berseri2 blog ni tp bagus la x lag pn...gudluck...

Saturday, December 17, 2011 11:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks dude :) , ada jugak nama aku

Saturday, December 17, 2011 11:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

pandainye die edit2..hehe

Sunday, December 18, 2011 12:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

ok la tu nabila..simple but nice..

Sunday, December 18, 2011 2:25:00 AM Delete! [Reply Comment]

korang, jom ikut farah release tension!! best gile weyh!!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/jom-release-tension-sekejap-ayuh.html

Sunday, December 18, 2011 7:55:00 AM Delete! [Reply Comment]

cun! :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...